keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Mutaviivoja

Jos omistaa peiton alla ja päällä ja tyynyllä viihtyviä karvaisia elikoita, päiväpeite on paikallaan. Enemmän kuin paikallaan. Ajattelin, että sinnittelen ilman, ihan vain valkoisilla pussilakanoilla, mutta paskanmarjat, päiväpeittokaipuu on kova ja käytännön sanelema. Jos se vaikka vähän suojaisi suuhun, silmiin, korviin ja nenään tunkevilta villahahtuvilta, jotka valtaavat kotimme joka päivä. Imuri pyörii pitkin huushollia tämän tuosta, mutta kaikesta päätellen se saisi vaellella täällä useamminkin. Ja kyllä, se vaeltelee täällä yksiksensä, koska on robottisellainen. Suosittelen.

Sopiva päiväpeitto löytyi lontoolaisesta Folkloresta – tai olisi löytynyt, jos olisin ollut ajoissa liikkeellä. Loppuunmyytyhän se. Malilainen bogolan-peite on tehty käsin ja värjätty joenpohjan mudalla, vuosisatoja vanhalla tekniikalla. Haluaisin totta kai kokeilla, onnistuisiko homma kotikonstein. Ihan mitä vain, kunhan saan taas sormet saveen.

Dash bedspread from Folklore. How beautiful can a textile be?!?

7 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Onpas kaunis peitto! Ja tunnistan kyllä ongelman - meidän kissan karvoja löytyy joka puolelta - ja lisäksi mahtaisiko tuollainen peite kestää ollenkaan kissan kynsiä?

music kirjoitti...

Nice Blog !!

Maaret kirjoitti...

Ihan noita samoja tai ainakin samannäköisiä saa afro artista. http://afroart.se/inredning/oeverkast-sreck-dubbelt

piipadoo kirjoitti...

Kelpaisi meillekin! Karva ja pöly; on se päiväpeitto ainakin meillä paikallaan.

-Paula

Nalle kirjoitti...

Täällä imuri (ja imuroija) ei jaksa enää tätä karvashowta. Onko ne robottimalliset kestäviä?

Jonna kirjoitti...

Lady of the mess: Totta, sanopa muuta. Kynnet ovat asia erikseen. Meillä kyllä katit jättävät melkein kaiken rauhaan, kunhan muistan leikata kynsiä. Tässä taannoin en sitten muistanut... :-)

music: Thanks!

Maaret: Kiitos vinkistä! Afroart on ihana paikka, jokaisen Tukholman-visiitin must-kohde.

Paula: Kyllä, nyt alkaa päiväpeittometsästys. Nimim. imuroin (tai robotti-imuroin) tänään koko kämpän kolmasti...

Nalle: Suosittelen. Tuo meidän on aivan sikahyvä ja tehokas. Sopii erityisen hyvin lemmikki- ja allergiakotiin. Taitanee ansaita oman postauksensa. :-)

Nalle kirjoitti...

Yes, please!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...