sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Någonting annat

Sanotaan, että tukholmalaiset ovat kuin yhdestä muotista. En allekirjoita, vaikka kaupunki kertookin alta aikayksikön, mikä on muotia. Viimeksi, kun kävin, joskus joululomalla, katukuvan valtasivat parrat, ja siinä se homogeenisyys sitten olikin. Keskisiniset farkut, ne tavallisimmista tavallisimmat, taisivat tehdä tuloaan.

Ja osaavat ne tukholmalaiset sisustaakin. Tässä kungsholmenilaiskodissa (jonka bongasin Huslighterista) on moni asia kuten pitääkin, eli ei ihan justiinsa. Kellertävä lautalattia, vähän vintagea, väriä ja perus-Ikeaa, sellaista mahdollista, vaikka ei varsinaisesti kolikoissa kylpisikään.

En tiedä teistä, mutta minä alan olla korviani myöten täysi turhan tarkasti harkittuja koteja, joilla voisi pelata sisustusblogibingoa (kiitos termistä, J). 

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joo-o, minä neiti perfektionisti, kaiken tavaran kaappiin piilottaja ja selkeiden ratkaisujen ja pintojen ja yksinkertaisuuden ystävä asun talossa, joka on ihan vinksin vonksin. Enkä mitään muuta enää haluaiskaan :D

Lady of the Mess kirjoitti...

Ruotsalaiset (ja tanskalaiset) osaavat sisustaa asuttavan näköisiä koteja - vaivattomia, sellaisia, missä viihtyy, leikkimielisiä ja juuri niin kuin kirjoitit "ei niin justiinsa". Me suomalaiset taas sisustamme tosissamme - ja kodeista tulee näyttelytiloja. Tosin nyt on alkanut suomalaistenkin kodeissa jo silloin tällöin näkyä elämää. Jos vaikka oppisimme?

Jeane M. kirjoitti...

Pretty interiors! Love the coziness and simplicity of the living room, elegant. Got my eye on your next posts.

Dorit kirjoitti...

Oot niin oikeessa!

Kauniita kuvia. <3

Hennamaari kirjoitti...

Hei, tuli mieleen, että oisko täällä joku joka kaipailisi vanhan kerrostalon tunnelmaa Tampereelta? Tarjolla olisi 2h+k 1.8 alkaen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...