torstai 11. heinäkuuta 2013

Sinä torstai-iltana

- istuin hetken kotipihassa kera ihmisperheeni (kissaperheeni katseli tyytyväisenä keittiön ikkunasta) ja neuloin
- puin maailman pehmoisimman villatakin päälleni, kun pilvet peittivät auringon (ja on kuulkaapa ihana, ihana takki, jonka ohjeen löydätte elokuussa Kerällä-kirjastani)
- köpsin kauppaan uusissa Birkenstockeissani ja ostin kaksi kaljaa, jotka aion nyt kietaista huiviin.

Että näin. Huomenna kuuraan ja koristelen Kerää, sillä lauantaina on ensimmäisen syntymäpäivämme vuoro. Yksi vuosi, 365 päivää! Käsittämätön juttu, tuntuu kuin siitä olisi pelkkä kuukausi tai kaksi, kun porasimme Aleksanterinkadulla hyllyjä seinille – siitäkin huolimatta, että se tammikuu tuntui loputtomalta, ei kuitenkaan kaupan vaan sen kaiken synkän ja kylmän takia. Kerä on pakottanut luopumaan monesta, muun muassa säännöllisistä kuukausiansioista, mutta toisaalta se on antanut kaiken. En muista, milloin viimeksi olisin jaksanut ajatella jotakin uutta, joka vaatisi pitkällistä, sataprosenttista omistautumista. Nyt jaksan ja heti kerralla kahta asiaa, mutta niistä lisää tuonnempana, kun aika on oikea.

Ja hei, jos joku törmää mustaan Jopoon kera mustan, vähän vääntyneen etukorin täällä Tampereella, niin antakaa kuulua. Joku urpo pölli pyöräni takapihaltamme.

Gotta love my new Birkenstocks. And the cardigan I designed for my upcoming book – the loose, a little boxy fit is just perfect for everything. And you know the gray yarn... No color can be better.

7 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Kuulostaa aika täydelliseltä torstailta;)

Sminka kirjoitti...

Oi synttärit, täytyypä poiketa.

Ja nyrkkiä sille urvelolle, joka vei Jopon.

Anna kirjoitti...

Äh hyi olkoon polkupyörä rosvoa.
Pehmoinen villatakki sen sijaan kuulostaa ihanalta sellaisen minäkin kaipaisin, vaikka puikoilla on tällä hetkellä suorastaan ruuhkaa. Koska kirjasi julkaistaan, vai onko tullut jo??!

Anna kirjoitti...

Juu jep jep marraskuussa kertoi laittamasi linkki, hupsista. En huomannut lukaista sitä aiemmin.
Sitä odotellessa.

Jonna kirjoitti...

Lady of the mess: Kyllä, se oli vallan hyvä torstaiehtoo. :-)

Sminka: Tervetuloa! Kerässä on kaikenlaista hulinaa koko päivän! Perusneulontaa porukalla – tietenkin, mutta myös kakkua, kahvia, karamellia, arvontoja jne...

Anna: Härski tyyppi kyllä, sillä ei tänne meidän takapihalle ihan sattumalta eksy... Kirja ilmestyy virallisesti marraskuussa, mutta saamme sitä Kerään myyntiin jo elokuun puolenvälin paikkeilla. :-)

Nalle kirjoitti...

Ihana kuulla aina vaikka vain murusia. Mahtava vuosi, kirja ja kauppa. Ja villatakki pitää laittaa tilaukseen siskolta heti elokuussa! Saahan kirjan sit nimmarilla?

Johanna kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Meiltä pöllittiin samalta pihalta aikoinaan kansituoli, potkukelkka ja kukkaruukku kukkineen...mur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...