tiistai 11. marraskuuta 2008

Arkiminä

Koska päivän asut ovat oleellinen osa muoti- taikka tyyli- taikka whatever-blogeja, pitäisi kaiketi kuvata niitä. Ehkäpä kohta, kunhan kerkiän. Voin kuitenkin paljastaa, että valokuvattavana oleminen on mielestäni karmaisevaa. Muistelenkin kauhulla kaikkia juhlallisuuksia, joissa olen joutunut kuvatuksi. Kuten esimerkiksi häitämme. Pakkohan niissä oli pousata.

Kuvauskammoni on syy myös siihen, että maksan junamatkoistani täyden hinnan. Pitäisi piipahtaa passikuvassa, jotta saisin uusittua pressikorttini. Siinä on vielä vanha nimeni, eikä sillä passaa siis kuljeksia, väärällä nimellä. Koetan kunnostautua vaikkapa torstaina ja poiketa kuvassa.

Mutta päivän asusta (joka on aina yhtä yllätyksellinen: jotakin mustaa, kenties harmaatakin) kertovia kuvia odotellessa saatte "tyytyä" Maja Ivarssoniin. Tuollaisenahan mäkin kuljeksin pitkin Hämeenkatua (as if...). Mutta hei, onhan meillä yhtäläisyyksiä: vaalea tukka ja viljalti tatuointeja. Plus mittava mieltymys silmämeikkiin. Majan kuvia katsellessani päätin olla välittämättä arkisinkin tummasti meikatuista silmistäni. Eläköön musta kajal ja sata kerrosta ripsiväriä ja luomille levitetyt ruskean, harmaan tai mustan eri sävyt.

Maja on mahtava, mä sanon.

P.S. Sain Tiger-laukkuni tänään! Aion nukkua sen vieressä. (Ja kahden koiran, yhden kissan, miehen ja mahdollisesti viiden maissa messiin tahtovan pienen prinsessan kanssa.)

P.P.S. Majan kuvat ovat sekalaisesti Googlesta nyysittyjä.

2 kommenttia:

sugar kane kirjoitti...

Haluan rohkaista, jotta kuvauskammo helpottaa just sillä blogikuvaamisella. Ainakin mua on helpottanut, ainakin vähän...

Spots kirjoitti...

kiitos kannustuksesta, sugar kane. kaipa se kuvaaminen on tietyllä tavalla viitseliäisyydestäkin kiinni. pitäisi herätä aamulla hivenen aiemmin taikka kuvata töissä tai oikeastaan missä vain. lupaan ja vannon tekeväni sen huomenna. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...