keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Haltioitunut harmaasta

Hopen harmaa villapusero on vaateparteni perusta. Se ei ole ainoa harmaa asiani, mutta särmikkäin sellainen. Eipä tämänpäiväisessä takissanikaan vikaa ole. Tavallinen, kaikkeen käypä Ellos-neule.


Mutta silti, vaatekaappiini mahtuisi muutama muukin harmaa homma. (Enkä tarkoita kissamme kaikkialle kuskailevia leluhiiriä, joita koiramme skalpeeraavat... Älkää kysykö.) Harmaa, kuukausikaupalla kesken ollut villatakkini odottelee yhä neulojaansa. Otin sen sentään eilen esille.

Totta puhuakseni kelpuuttaisin kaappiini mieluusti myös tämän. Erittäin mieluusti.


Zadig & Voltairen neulepaidan huoleton olemus hurmasi meikäläisen sekunnissa. Harmillista, että se on loppu, ainakin verkkokaupasta. Katsastin kuitenkin, että samaisen puljun putiikki löytyy Milanosta. Ja sinnehän mä päätin eilen matkata, puoli-ilmaiseksi Ryanairilla. Tai oikeastaan suuntaan kollegani kanssa Bergamoon, siihen Milanon kupeeseen. Ihan vain huvin vuoksi, vaikka kaipa sieltä jokusia juttujakin kirjoitellaan.

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että kutakuinkin 120 euroa maksava Zadig & Voltairen villapaita on vain kymmenkunta euroa edukkaampi kuin kolmen vuorokauden "työmatka" Italiaan. Aikamoista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluun matkalle, ja just ehkä Italia vois olla se juttu!! :D
T:Suvi P.

Spots kirjoitti...

lähde mukaan! ihan oikeasti! kiinnostaiskos? hostellihuoneeseen saa saletisti lisävuoteen, eikä lento maksa kuin muutaman kympin. olisitko messissä?

Anonyymi kirjoitti...

Matka Milanon kupeeseen kyllä houkuttelee, ja saattaa olla et jos kaikki sujuu hyvin niin olisin menossa sinne työharjoitteluun lähitulevaisuudessa! Mutta jos se ei onnaa, niin pakkohan sinne on päästä, mut en nyt sit ehdi teidän mukaan. Vannotan sua kertoilemaan kuinka matka meni ja tietenkin kuvaileen parhaita puolia!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...