sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Iloisesti mustassa

Mustako muka surullinen väri? Ajatus on meikäläiselle vieras, koska koen mustassa oloni kotoisaksi. Suru kalppisi pikemminkin pinkissä puseroon – vaikka vaaleanpunainen on oikeasti kelpo väri, pukeutumisessakin.

Kävimme tänään koko porukalla ystävämme taidetta katsastelemassa. Päädyin samalla reissulla hankkimaan kotiimme jotakin sinistä, josta lisää joskus, kunhan saan sen kehyksiin. Kiitos taidelainaamolle osamaksumahdollisuudesta! Suositan muillekin: kipin kapin Mältinrantaan.Sateisen päivän puvusta tärähtänyt kuva ei kerro mitään muuta kuin mustaa. Kerronpa kuitenkin, että takin virkaa tekee Huuto.netistä syksyllä löytämäni ToSin lyhyt villakangastakki. It was a bargain: uusi takki, jonka hintalapussa luki yli 300, irtosi satasella.

5 kommenttia:

Gootti kirjoitti...

Susta tuntuu mustalta. Tuntuu olevan muoti-ilmiö kun pukeudutaan mustiin vaatteisiin ja ollaan niin goottia, että. Että, että tervemenoa Gootti.net sivustolle vaan. :-)

Spots kirjoitti...

jaa, enpä tiedä tuosta muoti-ilmiöstä, jos on ikänsä suosinut mustaa. gootteilu sitä vastoin ei ole mun juttuni, ei. jätän sen suosiosta muille.

Spots kirjoitti...

hihhii, mä vision vielä itseäni goottina. oijoi, parasta! :-)

piitzi kirjoitti...

Mulla näkyy olevan sellaisia sysimustaa kausia ja sitten värikkäämpiä, olen huomannut pikkuhiljaa siirtyneeni sinne värien puolelle... =)

Spots kirjoitti...

piitzi: mäkin odotan kesää. sen myötä mun repertuaarini kasvaa valkoisella, vaikka olenpa mä jo valkeita t-paitoja pitänyt. pidin niitä enempi, kun omasin mustan tukan. ja farkut, nehän tuovat sitä sinistä muassaan. mä vain venailen, että tilaamani maticit saapuisivat paikalliseen spiritiin. mut mäpä lähden nyt kurkkimaan sun värejäsi. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...