lauantai 7. helmikuuta 2009

Kevät kuluu kävelyä harjoitellen...

Tammikuisten alennusmyyntien tiimoilta kotiimme eksyi yksi jos toinenkin pukine, joita aion käyttää tästä tappiin. Satsasin kerrankin laadun kanssa korreloivaan kestävyyteen.

Mustia nilkkureita katsastelin nettikaupoista, mutta mistäpä muualta se suosikkipari löytyi kuin koroilla suvereenisti kävelevän, kuvankauniin Sugar Kanen huudeilta...Marssin SK:n innoittamana Aleksille ja törkkäsin tiskiin ruhtinaalliset 38 euroa. Pussukkaani päätyivät Ril'sin kohtalaisen korokkaat nilkkurit. En osaa niillä edes kävellä mutta opettelen, se on saletti, se. Kevään myötä köpsin kengissä kaupungilla porkkanapöksyjeni ja Tigerin villatakkini kera. Ja näytän kerrankin pitkältä!

2 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Kiva asu!!! Muotiblogeja tovin seuranneena olen alkanut harkita muotiblogin pitämistä. Pitää vielä vähän tuumata. 2h+k:kin vie aikaa ja haluan, että se keskittyy vain sisustukseen. Mutta voisihan se olla aika kivaa?!?

Itse opettelin vasta viime vuonna kävelemään korkeilla koroilla. Käytän kengissä lähes aina geelityynyjä päkiän alla. Auttaa TOSI paljon!!! Suosittelen lämpimästi. Itse olen tykännyt Schollin geelityynyistä. Lisäksi, jos kengät tuntuvat hieman ahtailta, jalkaan voi heittää kuumalla vedellä kastellut tennissukat ja sen jälkeen pistää kengät jalkaan. Parin tunnin kävely kotona kotipuuhien lomassa venyttää kengät omaan jalkaan sopivaksi. Tämä kikka sopii kaikille nahkakengille. Opin pari vuotta sitten joltain tutulta tämän vinkin. Säästää rakoilta ja jalkakivuilta!

Spots kirjoitti...

esba, tänks. mä jään innolla odottamaan sun muotiblogiasi: voisin 2h+k:n pohjalta povata, että metsään se ei mene. :-)

kiitos geelityynyvinkistä. kokeilen saletisti, jos ja kun tuo korkokengillä köpsiminen ottaa koville.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...