perjantai 13. helmikuuta 2009

My Matics

Nonni, nyt ne sitten saapuivat, ne kauan kaipailemani Dieselin Maticit. Sain Spiritistä toissailtana toivomani puhelun. Esahan se siellä soitteli, kertoi vasta ovesta kannetusta farmarilähetyksestä. Eipä siitä enää palvelu parane, ei. Kiitän, kumarran ja kunnioitan asiakaspalvelijoista parasta.



Maticini ovat tummansiniset, paikka paikoin puhki kulutetut. Pillit passaavat kai kaikkiin kenkiin. Olisin tahtonut testailla niitä oranssien korkkaraideni kera mutta en omaa aavistustakaan kenkien sijainnista. Enkä voinut mennä niitä tonkimaankaan, koska kuumeinen pieni kirppumme vetelee makuuhuoneessa hirsiä. Raasu.



Paitaakaan en pöksyjä kuvatessani mietiskellyt. Se on aivan liian lyhyt lantiofarmareiden kaveriksi. Etenkin istuskeltaessa. Kyllä kuulkaas semmoisessa takalisto tuikkisi. Maticit pääsevätkin päälleni vain pitkähköjen paitojen kera.

4 kommenttia:

Poff kirjoitti...

Tosi kivan näköiset farkut! :)

Piia kirjoitti...

Mahtavaa palvelua!!! =D

Jonna kirjoitti...

poff: kiitos. ne ovat kivat koivissakin, pehmoiset ja sitä rataa. suosittelen! :-)

piitzi: joo, ei ole esan voittanutta. että muisk vaan, esa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin "pötkylät" ja tasapaksut farkut, sori :( Ja toi bambikoru on aika jäätävä. Mutta kalevalan sormuksen sensijaan, lukuunottamatta koristeellista menettelevät.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...