maanantai 16. maaliskuuta 2009

Luomupuuvillan lumoissa

Viimeviikkoiset Filippa K -luomupuuvillateepparit kiilasivat hyvä hankinta -listani kärkikastiin. Ne ovat niin pehmeitä, että voisin silitellä niitä päivät pitkät – etenkin vapaalla vietetyt. Tämä maanantai on sellainen. Päätin juuri jäädä kotiin ja lukea, lukea ja lukea. Vaikka freelanceeraaminen ottaa joskus kupolista ja kovasti, tämmöinen vapaus vetoaa.Pics, dots and stripes -blogin Tiinakaisa kirjoitti eilen ekologisia vaatteita ja asusteita kauppaavasta Yalosta. Sen valikoima on kiehtonut meikäläistä aiemminkin, mutta nyt silmäni talsivat tämän taideteoksen luo. People Treen luomupuuvillatunika (pumpulinpehmeää!) on tehty Intian Assisi-yhteisössä, joka jeesaa ja työllistää kuuroja, mykkiä ja huono-osaisia naisia. Tykkään!

5 kommenttia:

 Roxy kirjoitti...

Toi näyttää hyvältä! Kiitos Yalo.fi linkistä! :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Jooo! tuo toppikin oli ihana, ja moni muu.. jos raaskisin sen mekon hankkia jahka niitä tulee sinne taas..

marsi(paani) kirjoitti...

Oon itsekin katsellut tuota toppia Yalossa ja harkinnut tilaamista... Ois kyllä ihana! En muista saako tuota nyt sitten harmaana tms. Vois olla että mustassa ei ihan niin hyvin erottuis tuo muoto, joten harmaa vois olla (kerrankin!) parempi vaihtoehto kuin musta.

Mutta niistä Filippan teeppareista semmosta, että ootko vielä ehtinyt pesemään niitä? Kiinnostais tietää, että lurpsahtaako ne tai venähtääkö esim. kaulukset tai jotain. Usein se laatu paljastuu jo ekassa pesussa, ainakin jos on ihan sekundasta kyse. Itsekin aattelin ostaa niitä, mutta on ne kuitenkin sen verran hintavia opiskelijabudjetilla, että sais olla sit kestäviäkin...

Spots kirjoitti...

roxy: joo, tuollainen ja jokin rento, pitkähkö villatakki. aijai! :-)

tiinakaisa: mä missasin yalon valkean villapaidan, jota himoitsin kuukausia. taitaa olla parasta pistää tilaten tuota tunikaa, ettei käy samanlaisesti. ;-)

marsi(paani): joo, tuon mallin päällä oleva on se harmaa versio. mietiskelin ihan samaa kuin sä: muoto saattaa hukkua mustaan. mut mun tekisi silti mieleni sitä... heh, ylläri.

mä en ole vielä pessyt filippa-teeppareita, mutta voin infota, miten ne koneessa käyttäytyvät. oletan, että pitävät kutinsa.

Marsu kirjoitti...

Filipat pesupussiin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...