perjantai 13. maaliskuuta 2009

Sukellus Satumetsään

Slaavilainen kuvakieli on kiehtonut meikäläistä lapsesta lähtien. En pitänyt nukeista, mutta maatuskat miellyttivät. Keräilen niitä yhä. Muistan myös Moskovan olympialaisten Miska-karhun, jota kaiketi rakastin. Ja mummun samovaarin.Keräilen myös Klaus Haapaniemen Taika-astioita. Huhtikuun 15. päivä mut löytää astiakaupoilta. Vuoden loppuun asti kaupan olevat Satumetsät saavat kyllä matkata messissäni kotiin saakka. Oi ja voi. Kyllä näillä kesäpöytä koristuu.

Kuva: Iittala

6 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Ihania! En oo moisista kuullutkaan, kiitos TAAS tiedosta ja inspiraatiosta! :) Kannattaa näemmä seurata sun blogia, saa tietoa näistä mua kiinnostavista uutuuksista...

Spots kirjoitti...

zana: huippua, jos meikäläisen kirjoituksista on hyötyä. mäkin bongasin nuo satumetsät vastikään. ne tulevat tosiaan kauppoihin vasta kuukauden kuluttua, mutta eiköhän niitä malta sen verran venailla. ;-)

suellen kirjoitti...

Noi on ihania!!! Vois sopia tosiaan kivasti niiden pöllöjen seuraan!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vaate ja astiamakusi eroavat rajusti. Koristeltua ja värikästä astioissa. Pukeutumisessa simppeliä ja väritöntä. Olisin luullut että sisustuksessa olet enemmänkin pelkistämisen ystävä.

Spots kirjoitti...

suellen: eiköhän lähdetä yksissä tuumin tehtaanmyymälään?

anonyymi: niinhän ne eroavat, tavallaan. muotokieli on simppeliä niin vaatetuksessani kuin sisustuksessamme astioissamme samaten. jälkimmäisissä vain saavat väritkin hengailla, mutta vain haapaniemen tekeleissä. ;-)

suellen kirjoitti...

Lähdetään vaan!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...