keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Minus Tio

Sisustaminen on parin viime viikon aikana jäänyt kaiken kiireen jalkoihin, mutta mieleni halajaa muutoksia. Onneksi se kuukausia sitten huutamani sohvavanhus pääsi verhoilijan pakeille. Kankaan löysin vasta eilen, sellaisen paksun, pestävän ja kestävän – ja mustan. Sohvasta tulee saletisti hiano! En tiedä, kauanko kauneutta kestää, sillä Siena pitää banaanista ja paljon. Harmillista vain, siis sohvan kannalta, että banaani ei katoa kupuun siivosti – pikemminkin päinvastoin. Sitä sormissa muussattua mössöä on kaikkialla.


Sohvan lisäksi kupolissani kiertelevät säilyttimet. Tarvitsemme kenkäkaapin, naulakon, tilanjakajana toimivan hyllyn ja ehkäpä lehtitelineen. Ne ovat tavallisesti kohtalaisen kammottavia, mutta ruotsalaisen Minus Tion City Sundayn vasaroisin kiinni vaikka heti.

Tykkäättekö te?

4 kommenttia:

Oton ja Oivan päiväkirja kirjoitti...

Mä selasin just tänään kahvilassa muutaman vuoden vanhaa Avotakkaa, jossa oli esitelty erilaisia lehtitelineitä. Mietin siinä kupposen ja aviisin ääressä, että jotain tuon tyyppistä (siis hyvännäköinen ja halpa lehtiteline) voitais hankkia työhuoneellekin?

pöllö kirjoitti...

Tykkään tositosi paljon, ainakin kuvan perusteella. Lehtiä ja kirjoja on kaikki paikat pullollaan..

Spots kirjoitti...

o & o: tehkäämme se huomenna suursiivon kunniaksi. ;-)

pöllö: sama täällä... pakko keksiä jotakin.

Tiinakaisa kirjoitti...

Tykkään! meilläkin erilaisten säilyttimien hankinta aina pohdinnassa.. sitä kun ei ole tarpeeksi, säilytystilaa siis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...