keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Kashmirpaita paljastaa kykynsä

Ehdin eilen postiin, jossa Englannista tilaamani kashmirneule odotteli. Paketista paljastui peruspaita, tismalleen tahtomani kaltainen: v-aukkoinen ja sopivasti rento, sellainen löysähkö. Harmaakin osoittautui oikeanlaiseksi.Ohut paita päätyi oitis testattavaksi. Mittari vetelee Mansessa miinus kympin alapuolella, mutta mua ei palella! Ei sisällä, eikä etenkään pihalla. Täytyy myöntää, että suhtauduin ohueen neulokseen epäillen, mutta suotta: kashmir taitaa totisesti toimia. (Saatan muuten tarvita mustankin version...)

P.S. Duussi ehdotti blogini neljänneksi väriksi violettia. Mitäs tuumitte?

10 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Mäkin tilasin yhden kashmirneuleen kokeeksi. Mukava kuulla, että vastasi sun odotuksia. Mä en malta odottaa...:)

Silvara kirjoitti...

Tottakai tarvitset myös mustan! Nuo tuollaiset neuleet olisi ihan must joka naisen kaapissa, harkitsen itsekin tilausta.

Mullekin tuli mieleen violetti.

Spots kirjoitti...

zana: joo, tämä vastasi täysin odotuksiani. kerro sitten, kuinka sun kävi. ymmärrän muuten hyvin tuon malttamattomuutesi. ;-)

silvara: niinpä. tämmöinen peruspaita kelpaa vuodesta toiseen. mä suositan my pashmina -putiikkia. nopsa ja edukas ja kaikkee!

Henna-Kaisa kirjoitti...

Näyttää hyvältä. Mulle kans! Mitä kokoa se sun on?

Spots kirjoitti...

se on ämmä.

murphy kirjoitti...

Joo, hyvältä näyttää. Olisiko mahdollista saada vielä kuvia eri kulmista, esim. seisten et näkis sitä helman pituutta. Mitä kokoa normaalisti käytät? Mulla yläosat yleensä L, pitäsköhän tilata L vai XL?

Spots kirjoitti...

murphy: kiitti, koetan kuvata vielä tällä viikolla. helma on ihan hyvän mittainen, mäkään en tahtonut liian lyhyttä. käytän normisti kokoa s mutta tilasin m:n - ihan hyvä veto. my pashminan sivuilta löytyy myös tarkempia mittoja. mäkin hyödynsin hieman mittanauhaa kotosalla. :-)

Tiinakaisa kirjoitti...

kiva neule, ajaton! lisäväriksi sopii lila kyllä :)

Zana kirjoitti...

Tulin kotiseudulta sukuloimasta tänään ja kashmirpaita odotti postissa. Onhan se ihana! Tosin olisi voinut olla vielä kokoa isompi, että olisi löysempi, mutta menee myös noin. Nyt sit ahdistaa, että pilaan sen myöhemmin pesussa tms. Miten sä peset/kuivaat/hoidat kashmiria?

Spots kirjoitti...

zana: hyvä homma, että sunkin paitasi paljastui ihanuudeksi! mä koetan vaalia omaani lialta, mutta mikäli semmoista ilmaantuu, kuskannen puseron pesulaan (lapussa ainakin suositeltiin kuivapesua). onneksi villan kanssa pärjää pitkälle tuulettelulla - ja pakastimella! mä säilytän osaa villavaatteistani pakastimessa: pysyvät siellä raikkaina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...