tiistai 31. maaliskuuta 2009

Silmämeikkikaupoille


W:n kannessa kaunistelevan Drew Barrymoren meikki hipoo täydellisyyttä, meikän ripsiväri viimeisiään. Jos kerkiän, kipaisen huomenna Kanebo-kaupoille.

6 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Kanebo-kaupoille pitää rientää täälläkin. Muuten en aio hermojani uhrata ko. paikassa, mutta ripsaria pitää hamstrata. :)

Mustaleski kirjoitti...

Hulluilla päivillä taitaa olla muuten se Kanebo taas tarjouksessa, joten sinne vaan. Tosin erehdyin käymään aamulla Stockalla ennen töihin menoa, ja ainakin täällä Hesassa ryysis oli niin valtava, että tuli fyysisestikin jo paha olo. Mutta mukaan tarttui Tiger of Swedenin musta, perus pitkähihainen paita, joten kai sen vuoksi saattoi ihmismeren läpi taistellakin.

Zana kirjoitti...

Mä olen kokeillut sekä pidentävää että tavallista Kanebon ripsiväriä enkä tykännyt ollenkaan! Lähtee muka lämpimällä vedellä?? PAH. Mä olisin tarvinnut niin kuumaa vettä, että ripset olis palaneet irti ja muutenkin piti nyhtää ja repiä, että väri irtoaa. Ei yhtään mun ripsari. Eikä Hullut päivät.

Kaunis, ihana meikki silti! Kaneboa?

Spots kirjoitti...

heh, eipä ole mustakaan hullut päivät -kävijäksi, mutta koetan uskaltautua jokin ilta ennen sulkemisaikaa kanebo-kaupoille.

zana: mäkin olen koettanut kumpaakin mutta pidän vain siitä vanhemmasta, jossa on pieni harja. mulla se toimii, mutta ripsivärit ovat pirun yksilöllinen juttu. sopivan löytyminen saattaa viedä aikaa. tuosta drew'n meikistä en tiedä muuta kuin että kaunis on. :-)

Killi kirjoitti...

Olen itse kokeillut vaikka minkälaisia ripsareita eri hintaluokista mutta tällä hetkellä paras löytyi Lumenen Natural Code -sarjasta. Sopivan pieni harja lyhyille nysäripsille ja väriä tulee uudestakin ripsarista juuri sopivasti. Hinta alle 8 euroa. :)

Spots kirjoitti...

killi: kiitti vinkistä! mä olen tykännyt myös lumenen blueberry-ripsarista. sekin taitaa olla hulluilla päivillä alessa. kai sinne on pakko köpötellä... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...