keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Varrettomissa tennareissa

Jos tarkemmin tuumataan, koko pukeutumiseni on yhtä jumittamista, koska omistan varsin vähän vaatteita. Kenkiä ei lasketa (eikä niitäkään muuten kymmeniä kipaleita ole).Aamuinen aurinko pakotti pukeutumaan tennareihin, varrettomiin versioihin. Mun mielestäni ne passaavat hyvin hamosen seuraan, varrelliset housujen. Kyseessä ovat nahkaiset Converset, sellaiset Light Acousticit. Ne puristivat ensi hetket pikkuvarvasta mutta muotoutuivat päivän myötä koipiini sopiviksi.

Parin viikon takaisilta Friendtex-kutsuilta (!) löytämäni ruutupaita sopii muuten mustan asun raikastajaksi. Enpä ole ennen sinistä omistanutkaan, paitsi kerran lapsena.

Että tällaisessakin setissä sitä tulee jumitettua: musta tunika, minari (mikä sana!) ja villatakki. Sen väriä tulee vaihdeltua. Ilman sinisiä ruutuja olisin sonnustautunut harmaaseen versioon.

P.S. Näytän kuvassa pygmiltä. Mun on pakko kaivella kameranjalusta kellarinkulmasta. Peilikuvia on kertynyt jo liiaksi.

4 kommenttia:

Killi kirjoitti...

Ruutupaita on hieno! Onko toi hame Monkin? Tilasin Mintulta samannäköisen mustan. Pakettia odotellessa...

Spots kirjoitti...

kiitti, killi. joo, paita on yllättävän hieno, sopivan pitkä ainakin. hame on monkin, jeps. tykkään tosi paljon! :-)

Zana kirjoitti...

Maanantaina lähdössä yhdeksi yöksi Tukholmaan, joten päätä pahkaa kipin kapin Monkiin hamuamaan kyseistä hametta! :)

Crislia kirjoitti...

Jumitusvaattet tuntuvat olevan käsite tällä hetkellä. Mutta itse olen aina sitä mieltä, että miksi pitäisi haalia kasa erilaisia vaatteita, jos on tyylinsä löytänyt, ja viihtyy vaatteissaan. Eikä sitä kannata väkisin keksiä mitään niin erikoisen erikoista, jos se ei tunnu omalta. Jumitusvaatteet on kiva juttu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...