keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ei musta, ei harmaa eikä valkoinen...

Neuletakki: All Saints / Tunika: American Apparel

... vaan RUSKEA!

Terveisiä Lontoosta. Jalkani ovat vieläkin kipiät kaikesta kävelemisestä. Matka oli ältsin magee, joka ikisen puntansa väärtti. Kaupunki oli kukkia täysi, celsiukset koputtelivat kahtakymmentä ja, ja, ja... Rakastuin Brick Laneen, fiilistelin (neljäntoista vuoden tauon jäljiltä...) Covent Gardenia, söin ja join ja ostelin. Westfield Londonissa vierähti kepeästi kuusi tuntia, enkä edes ehtinyt Zadig & Voltaireen. Eipä olisi ollut rahaakaan.

Mutta All Saintsissa tuli käväistyä. Olen myyty! Putiikin konsepti on kattoa myöten mietitty: kullankaivajia, saluunoita, vuosisadan takaista Pariisia, indietä... Sekoitus on kertakaikkisen kiehtova – semmoinen inspiroiva. Meikäläisen vaatekaappiin päätyy tästä pitäen myös ruskeita vaatteita. Pitkästä aikaa. 

2 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Ihanaa, että matka oli onnistunut ja inspiroiva. Nyt odotellaan ostoskuvia...:)

Muuten, sullahan on se Tigerin reikäinen miesten neule? Tilasin sellaisen, mutta olin hitusen pettynyt laatuun ja materiaaliin; nukkaako se sunkin neule? Meillä on lattiat täynnä mustaa nöyhtää eli palautukseen menee...:/

Spots kirjoitti...

kiitti, zana. kyllä kotosallekin oli kiva palata, kirppua oli ikävä, miestä samaten. :-) ostoskuvia saatte heti huomisesta pitäen. olen erityisen onnessani yhdestä laukusta. ja korusta. ja lapsen kukkasilta tuoksuvista kengistä, heh.

mulla on tuo tigerin neule. mä huomasin, että se nukkasi aluspaitaa, mutta lattialle saakka se ei varistanut... aikas varovaisesti sen kanssa saa kuitenkin olla: reiät jäävät helposti kiinni kaikkeen. mutta mä tykkään sen pehmeydestä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...