keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Se Acnen alemekko...

... pääsi ensi kertaa päälleni parisen tuntia sitten, kun suuntasin Spiritin kantiskemuihin. Leipäset ja leivonnaiset maistuivat meikäläiselle, mutta parasta oli – kuten tavallista – palvelu. Kiitos, kiitos ja kiitos. Olen kirjoittanut kymmenesti aiemminkin, miten mukavaa on asioida asiantuntevassa putiikissa, jossa ei tarvitse pingottaa. Spiritiin tulee eksyttyä kaksi kolme kertaa kuussa vain jutustamaan, esimerkiksi sellaisina päivinä, kun työt eivät erityisesti kiinnosta...Kuvat ale-Acnestani ovat kaukana kiitettävistä, mutta taltioin sen tuota pikaa päivänvalossa. Täytyy sanoa, että tykkään semitaiteellisesta mekostani melkolailla. Joku mietiskeli, millaiselta se tuntuu. Hyvältä vain, joskin sitä saanee olla silittämässä tuon tuostakin. (Tänään tyydyin ryppyihin.) Mekko on 95-prosenttisesti puuvillaa, loput ovat elastaania. Ja konepesu 40 asteessa.

Ensimmäisen käyttökerran jäljiltä suositan mekkoa muillekin. Se on sellainen perushelppo säkki. ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää.

Olen taas se sama häiriköivä anonyymi, joka pohti, miltä mekko tuntuu. Sain jostain (Acnen nettisivuiltako?) mielikuvan, että harmaa mekko olisi ollut puuvillaa ja musta 95-prosenttista puuvillaa ja 5-prosenttista polyuretaania. Siitä siis kysymys, miltä mekko tuntuu.

Tiedä sitten luinko materiaalitiedot väärin vai oliko Acnen sivuilla väärää tietoa. Nyt asiaa ei voi enää tarkistaakaan, kun mekko on poistunut verkkokaupasta...

No, pääasia kuitenkin, että tykkäät. Ja kuten sanottu - hyvältä näyttää!

Spots kirjoitti...

anonyymi: joo, mäkin muistelen, että acnen sivuilla olisi lukenut tuolla tavalla. mekon lapussa lukevat puuvilla ja elastaani. hmm... mutta se tuntuu siis ihan tavalliselta puuvillalta, sellaiselta kauluspaitasorttiselta. ehkä vähän paksummalta. mutta nihkeä se ei ole. ;-)

ja voi höh, jos mekko on myyty loppuun. toisaalta acnen verkkokauppaa kannattaa seurailla. sinne tulee toisinaan päivityksiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...