tiistai 23. kesäkuuta 2009

Katsaus Tukholman-kotiin

Muutamme perjantaina Tukholmaan. Ensimmäiset pahvilaatikot lähtivät eilen vanhempieni varastoon, seuraava säilöön suuntaava kuorma kurvaa samaan suuntaan huomenna. Tukholmaan lähtevät tavaratkin alkavat olla kuosissa: otamme mukaan kuusi seitsemän pahvilaatikollista keittiötarvikkeita, kenkiä ja vaatteita. Messissä matkaa myös kodinelektroniikkaa ja muutama matto, mutta siinä se sitten onkin. Huonekaluja emme meren yli kuljeta.Siksipä suuntaamme heti lauantaina Barkarbyn Ikeaan. Siena tarvitsee sängyn, me vuodesohvan - vieraitamme varten. Että välkommen, allihopa!Rautasängyn väri on mietinnässä. Valkoinen vaiko musta – mitäs te tuumitte? Veikkaan jälkimmäistä, mutta katsastellaan nyt, miltä asunto tavaroidemme jäljiltä näyttää... En malta odottaa! Meikäläisestä on jännittävää muokata valmiiksi sisustettua kotia. Saapa nähdä, millaisilla keinoilla se muuttuu "omaksi".

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti musta! Tuo vuodesohva on myös meillä harkinnassa, siinä on muuten tosi hyvä istua.

Lili kirjoitti...

Valkoinen!!!

Spots kirjoitti...

anonyymi: hyvä tietää, siis tuosta vuodesohvasta. :-) veljeni perheessä on samaisen sarjan keinutuoli. siinäkin kelpaa istuskella.

lili: heh, äänet ovat tasan 1–1. kerron ensi viikolla, kuinka sängyn kanssa kävi.

Tiinakaisa kirjoitti...

valkoinen rautasänky! totta puhuen, molemmat värit hyviä. ja kaunis sänky muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti odottelen että mitä teille kuuluu!

Spots kirjoitti...

hyväähän meille. :-) kunhan kaikki säätäminen loppuu, palaan lukijaystävällisempään bloggailutahtiin. onneksi sentään netti toimii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...