maanantai 22. kesäkuuta 2009

Varpaat vilvoittelemaan


Totesin taannoisina, kutakuinkin kuukauden takaisina, hellepäivinä, että tennarit ovat liikaa. Varpaatkin tarvitsevat vilvoiketta! Siitä se sitten lähti, se summittainen sandaalinmetsästys, joka päättyi viime viikolla: alelaarista löytyivät Vagabondin gladiaattorit. Epäilin aluksi kovalta vaikuttavaa pohjaa, mutta suotta: sandaalit olivat hyvät, parhaat testaamistani. Sovitutin niitä myös ystävälläni – kommentit olivat yhtä kiittävät.

Nyt kun vielä pääsisi pihalle tepastelemaan kengissä. Meikäläinen makaa peiton alla ja potee poskiontelotulehdusta. On muuten viheliäinen vaiva: särky säteilee kaikkialle - hampaisiinkin! Luojan kiitos Greyn anatomia -dvd-bokseista...

P.S. Ja nyt loppuivat kenkäpostaukset kotvaksi. Ensi kerralla jotakin muuta. ;-)

2 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Paranemista!!! Olin myös itse reilu kuukausi sitten poskiontelotulehduksessa. Se vie voimat. Vasta kahden punkteerauskerran jälkeen olin kondiksessa. Tiedän siis, mikä vaiva tauti on! Tsemppiä!

Spots kirjoitti...

esba: kiitos. mä olen säästynyt poskiontelotulehduksilta yli 15 vuotta. teininä ne vaivasivat monesti mutta eivät olleet lähellekään yhtä kivuliaita. lääkekuuri on jo popsittu, olo on hitusen parempi. toivottavasti vältän punkteerauksen. se on kamalaa, se. otan siis osaa kokemuksiisi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...