torstai 23. heinäkuuta 2009

Helmat heiluen

Viikkohan tässä taasen meni, hiljaisuudessa. Viime viikonvaihteessa vietimme ystäviemme häitä Tampereen tietämillä (thank god for Blue1, mä vain sanon: 40 minuutissa kotokaupunkiin!). Tämän viikon olen painanut pelkkiä töitä, illatkin. Paitsi eilen, jolloin jäin toimistotuntien päätteeksi Fridhemsplanille hengailemaan. Kelpo kauppoja, etenkin yksi tennarimesta, josta – surprise, surprise – hankimme kummatkin kengät. En muista puljun nimeä, mutta palaan sen tiimoilta tuonnempana. Tennari-ihmisen taivas!


T-paita: Filippa K / Neuletakki: Monki / Hame: Jokin, jossa viitataan Stockholmiin / Kengät: Spring Court

Sonnustauduin tänään hameeseen. Enpä muista, koska olen moiseen viimeksi sortunut. Hamosessa oli kuitenkin kivaa, turvaudun siihen sään salliessa huomennakin, vaikka perskuta sentään tulikin ostettua numeroa liian suuri. Sovittamatta. Korkealle vyötärölle kohoavassa koltussa on jotakin somaa – ja helppoa, etenkin, kun helma on leveää laatua. Tässä kelpaa klompsia, toisin kuin kynähameessa, jossa sipsutellaan. Ja kyllä, tällaisia hamosia näkyy tukholmalaisessa katukuvassa. I'm a copycat.

2 kommenttia:

scaredy-cat kirjoitti...

Hame kelpaisi minullekin - taskut ovat hyvää plussaa!
Löysin vasta jostain tänne blogiisi, ja olen lukenut arkistoja yhtä lailla sisustus- kuin tyyliblogina. ;) Sun sisustusmaku on nimittäin aika lailla omani mukainen...

nimim. haaveilee string-hyllyistä

Spots kirjoitti...

tervetuloa, scaredy-cat! mä koetan tasapainotella tyylin ja sisustuksen kesken. ja välillä vähän käsitöiden ja elukoiden ja... :-) string-hylly on huippu! kunpa sitä omaisi joskus niin pullean lompsan, että voisi hankkia kokonaisen string-hyllykön, semmoisen työpisteellä varustetun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...