perjantai 28. elokuuta 2009

Kumpparikaupoilla


Sainpa sitten viimeinki tilatuksi tanskalaisen Ilse Jacobsenin kumisaappaat. Toivottavasti eshoes.se-putiikki on yhtä tehokas toimituspuuhissa kuin Acne, jonka kamppeet pinkovat lähipostiin päivässä.

Katsasti verkkokenkäkaupan valikoiman muutoinkin. Jäin jälleen mietiskelemään UGGin neulosbootseja... Ne kuuluvat taasen sarjaan tavaroita, jotka jäytävät pääkopassa kuukausikaupalla. Siipan mukaan kengät ovat minua, meikäläisestä samaten. Kyllä mä noissa koiriamme kusettelisin. Noissa, sukkahousuissa ja jossakin mukavassa mekossa.

Kertokaahan, kokemusta omaavat, kestääkö malli kulutusta vai lötsähtääkö varsi alta aikayksikön?

8 kommenttia:

hon // issues kirjoitti...

Kätevää, villasukat kenkinä! Olin tulossa saarnaamaan järjen äänenä noiden vesikestävyydestä, mutta mainitsitkin juuri tilanneesi kumpparit. Mitenköhän lumi paakkuuntuu tuohon villaan? Onko teillä siellä Tukholmassa moista riesaa lain?

Anu kirjoitti...

Mä katselin noita jossain kenkäkaupassa viime talvena, mutta jätin ostamatta hajun takia. Eivät haisseet villalle niinkuin olin kuvitellut, vaan jollekin liuottimelle tms. Varmaan joku käsittely, jolla pinta saadaan pysymään paremmassa kunnossa.

Ostin sitten tavalliset UGG:it. Nekin haisevat, mutta sen voi pistää nahkaväriaineen piikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Noi on niin ihanat! Olen haaveillut pitkään. Kokemuksia ei ole mutta mukavilta näyttävät! Kalliit minulle, yli 170 e. Mustana haluisin.

Unelmoiva

Rulgardiina kirjoitti...

Spiritstoressa on näkynyt vastaavia poposia n.50e hintaan, väreinä musta ja valkoinen. Harkinnassa ovat olleet itselläkin, mutta kun tärkeämpiäkin kenkähankintoja olisi edessä, ovat saaneet jäädä kaukaiseksi haaveeksi. Toisaalta tällaisina päivinä kun tappajakengät tekevät jokaisesta askeleesta tuskaa, tuommoiset töppöset tuntuvat entistäkin houkuttelevammilta.

Spots kirjoitti...

hon: eiköhän tännekin lunta saada, mutta saas nähdä, olenko mä sitä näkemässä. me tullaan kuiteskin tammikuussa takaisin suomeen. no, siellä sitä toivon mukaan ainakin on. mulla on semmoinen kutina, että nuo uggit ovat pikemminkin lumettoman pakkastalven kamaa... en usko, että nietokset silittelevät niitä. ;-)

anu: jotakin käsittelyainesta veikkaan mäkin. hajukenkiä on liikenteessä. mun yhdet vagabondit haisevat, mutta eivät onneksi samalta kuin kastunut tekonahka (nimim. veskani taitaa olla roskakorikunnossa).

anonyymi: katsastitko tuon vinkkaamani nettikaupan hinnan? kruunun kurssi on nyt niin edukas, että kengät taitavat irrota alle 170 euron. vaikka kalliithan ne silti...

rulgardiina: päivän kuin päivän pelastavat pehmeät töppöset. pitäisi muuten hankkia sellaisen sisäkäyttöön tarkoitetut uggit... :-)

hon // issues kirjoitti...

Mä spämmäsin sun meilii!

(olettaen, ettet refreshaa meiliboksiasi 5 min välein, kuten allekirjoittanut.)

hon // issues kirjoitti...

PS. http://hotspot.webblogg.se/2009/august/acne-saljer-ut.html

Helvete. Kerrankin oon jossain pari päivää liian aikaisin...

Spots kirjoitti...

hon, kiitos ja kumarrus! mä lupaan mennä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...