sunnuntai 30. elokuuta 2009

Perjantai, palkka ja puoli tuntia


Puolessa tunnissa kerkiää kaikenlaista, etenkin palkkaperjantaina. Piipahdin Åhlènsilla ennen ystäväkaksikkoni rantautumista. Omasin vakaan aikomuksen käväistä Acnen osastolla katsastamassa mustaa villatakkia mutta jumitin matkan varrella Filippa K:n rekeille.

Sieltä se sitten pilkisti, paksu, pehmoinen ja kepeästi pussittava villatakki. Vedin sen päälleni enkä pohtinut enää sekuntiakaan. Acnen kasmirkaunokainen saa odotella parempia aikoja. Meikäläinen vastaanottaa syksyn Filippa K:n villatakissa.

Mutta nyt saavat harmaat villavaatteet piisata. Tarvitsen oikeasti sen mustan villatakin!

6 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Aah, mullakin ostoslistalla harmaa ja musta merinovilla- tai kashmirneuletakki. Voiko mukavampaa ollakaan?
Satuitko muuten kurkkaamaan Filipan laukkutarjontaa? Onko siellä suomenlahden toisella puolella vielä myynnissä niitä übersöpöjä nahkaisia pikkulaukkuja vetoketjutaskulla? Hipertelin sellaista käydessäni NK:ssa jo jokin aika sitten, mutta tyhmyyksissäni en sitä silloin ostanut. Suomessahan niitä joutuu jonottamaan, tosin en tiedä ovatko enää edes saatavilla?

Spots kirjoitti...

zana: mä kävin vain åhlènsin pikkuisella filippa k -osastolla, mutta näin siellä niitä laukkuja, kyllä! veikkanpa, että niitä löytää filipan omista kaupoista aivan vaivoitta. haluatkos, että käyn kurkkimassa?

Zana kirjoitti...

Oih, niitä saa siis! Täällä Helsingissä Filipan liikkeessä niitä ei ole, tosin en kysynyt saako tilattua tms. Jos sulla on asiaa Filippaan tai siitä ei ole vaivaa, niin olisi kiva tietää, minkä hintainen laukku on siellä (muistelen että hitusen halvempi kuin täällä...
Musta (tietenkin) kiinnostaa...:)

Piksi kirjoitti...

Tutunnäköinen takki. Itse arvoin tuon ja toisen harmaan filippan pitkän villatakin välissä. Ostin sen toisen.

Shoppailupettymykset varjostivat tukholmanreissuani. Monkin tarjonta oli kauhistus. Netissä mallit oli esitetty tyylikkäästi ilman materiaalitietoja. Kaupassa oli sekavaa, musiikki kovalla, vaatteet ryttyisiä, huonolaatuisia ja sekoitehässäköistä valmistettuja. Ainakin näin annoin itseni ymmärtää, kun lähdin pettyneenä pois =((.

Angsti jatkui acnella. Olin päättänyt lähteä ostattelemaan acnen talvitakkia (sitä säänkestävää). Takki oli todellisuudessa mahdottoman pullea ja paksu. Aivan liian paksu räntäsateeseen ja märälle kelille. Jäi siis sekin kauppaan.

Spots kirjoitti...

zana: mä ajattelin mennä viikonloppuna kaupungille ajantappopuuhiin. raportoin sitten filippa-laukuista. :-)

piksi: höh, harmillista, että reissusi jäi ostosten osalta pettymykseksi. mä kävin lauantaina ystävieni kanssa monkissa ja ostin kirjavan (!) mekon. lupaan kuvia. mun mielestäni monki pitää hintaansa nähden kutinsa, musta hameeni on kestänyt vuoden verran ahkeraa kulutusta eikä ole mennyt miksikään. väri on yhä musta, malli jämäkkä ja niin edelleen. kauppa on sekava, mutta ainakin söderin myyjät mukavia.

acnen takista vielä. stockholm quality outletissa oli hitusen vastaava whyredilta. aivan ihana! mutta talvitakki kanssa.

Piksi kirjoitti...

Ei reissussä jäänyt ostokset tekemättä, vaikka tukholmasta ei niitä sitten löytynytkään. Päivä Tukholmassa kului mukavasti vaellellen keskustan tuntumassa. Laivalta löytyi ihana harmaa marco polon trikoopaita ja Hesasta Lumilta sininen (!) nahkalaukku. Kukkaro kyllä kiitti, kun acnen takki jäi kauppaan =)). Ja muutaman filippan vaate jäi kaivelemaan, joten eiköhän nekin tule hankintaan jossain vaiheessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...