maanantai 31. elokuuta 2009

Väriä vaatekaappiin!


Outlet-reissun parhaista antimista vastasi Whyred. Sieltä olisi löytynyt yhtä sun toista (esimerkiksi hippalaukku, joka muistutti koirantalutushihnasta ja joka nosti koirakaipuuni kohti korkeuksia ja jonka vuoksi taidan lomailla lokakuussa jokusen päivän ja matkata SUOMEEN!), mutta kassiin päätyi vain paita. Varsin viehättävä, sanoisin.Savenvärinen pusero on pitkä, väljä ja rennosti hienostunut. Lasit päähän ja kävisin kirjailijasta. ;-) Taskuista pukine saa plussaa, silitysraudan tarpeesta miinusta. Mutta eiköhän siihen silittämiseenkin totu. Ties vaikka vielä jonakin päivänä pitäisin puuhasta.

7 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Stockholm Quality Outlet napsahti ainakin allekirjoittaneen "on mentävä"-listalle, kun pääsisin taas siellä päin poikkeamaan...

benglia kirjoitti...

Makea paita, tykkään. Itse olen noin vuosikymmenen tauon jälkeen taas uskaltautumassa väljiin paitoihin.

Silitysrauta ei ole minunkaan ystäväni, mutta ehkä silityksestä voisi kehittää rentoa oleskelua, tyyliin lempimusiikki soimaan taustalle ja teetä hautumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kysyisin ikean sovastanne. Onko siinä hyvä nukkua? Voisiko ostaa isovanhempia varten kun tulevat yökylään, siis kahdelle nukuttavaksi? JOs vaikka lisään petarit niin onko hyvä nukkua?

Anonyymi kirjoitti...

siis sohvasta :)

Lili kirjoitti...

Mä olin aina ajatellut et sun tukka on lyhyt ja ehkä ruskea - hassua. Paitasi on mukavan näköinen.

Lili kirjoitti...

ja tukkasikin :)

Spots kirjoitti...

zana: tuo outlet on ehdoton paikka, jos tukholmassa viihtyy pidempään kuin päivän. se on leppoisa puukylä, sellainen maalaismainen. viileet ruotsalaisvetimet luovat sille kunnolla kontrastia. :-) suosittelen.

benglia: kiitos. väljissä paidoissa on hyvä olla. ja eipä taida olla silitysraudassakaan vikaa, kun noudattelee sun vinkkejäsi. hyödynnän niitä heti huomenna.

anonyymi: sitä tarkoitusta varten tuo meidän sohvamme ostettiin. kyllä siinä muutaman yön nukkuu – ja hyvin. petarin kanssa se on kuin mikä tahansa sänky. rahansa väärtti, ehdottomasti.

lili: heh. mun tukkani on oikeasti vaalea, mutta olen värjännyt sitä mustaksi viitisen vuotta. ainakin. se oli vaalea muutaman kuukauden verran tämänkin vuoden aikana. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...