perjantai 4. syyskuuta 2009

Hiton Hasbeensit...


Vasta eilen kerroin, että syksyn ostoslistalleni kuuluvat vain villatakki ja lenkkarit. Vedän sanani takaisin, dammit.

Swedish Hasbeens -syysmallisto valahti tänään verkkokauppaan. Sydämeni takoo kahtasataa ja verkkokalvojani värittää kauhukuva, että kengät loppuvat alta aikayksikön... Tässä täytyy kuitenkin säästellä, sillä halajamani bootsit maksavat yhden possullisen.
Saapikkaatkin pistävät kuolanerityksen koville, jodhpurit samaten. Bootsit vievät kuitenkin voiton, väristä en tosin tiedä. Syysmalleja on muitakin, käykääs katsastamassa. Yhden Hasbeens-parin omistajana en voi kuin kehua!

Onkohan tässä alettava kenkäkauppiaaksi (joka vain köyhtyisi putiikkia pitäessään)?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mmm, näyttää hyvältä. Tosin tuo "sensitive to water" epäilyttää. Täällä Etelä-Suomessa ei talven aikana ole montakaan ei-loskaista päivää :( Hasbeensin laukut kyllä houkuttelevat edelleen.

t. A

Spots kirjoitti...

a: jep, suojasuihkeet olisivat ahkerassa käytössä (ja kumisaappaat). hasbeensit vain kuiville syys- ja kevätkeleille, jos sellaisia on olemassa. laukkuvalikoimaan mä en ole edes tutustunut, pitää katsastaa oitis.

Sointu kirjoitti...

Itse olin jo päättänyt ostaa ihananaiset matalat jodhpurit kun näin niistä ensimmäiset kuvat, mutta sitten näin niiden hinnan. n. 300 euroa nettikaupasta tilattuna - maybe not. Olen valmis maksamaan hyvistä kengistä, mutta puukengät eivät ole välttämättä se käytännöllisin vaihtoehto Helsingin syksyssä, kuten A jo totesikin.

Spots kirjoitti...

sointu: jeh, hinta on suolainen... palan silti halusta päästä sovittamaan. jos ne ovat yhtään samantuntuiset kuin kesäkorkkarit, niin huh! toisaalta taas, tuntuvathan ne lenkkaritkin hyviltä - ja ne mä totta maar tarvitsen. :-)

Esba kirjoitti...

Ostin itse heidän käsveskansa kesänä. Se on aivan huippu. Ei mikään pissiskassi, vaan sellainen, jota ehkä voi käyttää 40-vuotiaanakin ;D Siihen on vielä matkaa, mutta aika kuluu nykyään liian nopeasti.

hb fani kirjoitti...

Mun kesällä Unkai verkkokaupasta ostamat hasbeensit on ollu mahtavat! Oon jo päättänyt ostaa tosta syksyn mallistosta itelleni joululahjaks jodhpurit, ne vaan täytyy saada :)

Spots kirjoitti...

esba: tarkoitatko tuota alimmassa kuvassa näkyvää? sekin on kovin hieno, justiinsa sellainen, johon ei kyllästy ja joka ei saletisti kärsi vuosista - paitsi hyvällä tavalla.

hb fani: mä olen niin samaa mieltä. :-) mä olen koulussa noihin bootseihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...