perjantai 4. syyskuuta 2009

Mistä musta villatakki?

Lenkkarit ja musta villatakki. Siinäpä syksyn suurhankintani. Odottelen lenkkikenkien ohessa lenkkeilyintoa.
Musta villatakki on vaivannut viime syksystä saakka. Kissanpennun kynsissä hihansa menettänyt Filippa K:n merinovillatakki ei aja asiaansa, se sopii kotivaatteeksi, mutta töissä suosin suurin piirtein ehjiä pukimia.

En vain tiedä, millaisen takin tahtoisin. Ehkä jonkin näistä...? Mitäs sanotte?

Kuvat: Acne

9 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Valkonappinen on noista kolmesta mun ehdotus. Komia ko mikä :)

Piksi kirjoitti...

Ylimmäisen eli valkonappisen ottaisin minäkin, jos saisin valita. Tosi kaunis ja lämpimän näköinen. Ja vielä alemman postauksen kumpparit kaveriksi.

Spots kirjoitti...

mäkin tykkään ylimmästä mutta arastelen vähän valkoisia nappeja. mutta ne ovat helposti vaihdettavissa. täytyy käydä sovittelemassa. takki tässä on kuitenkin hankittava...

RuusuLiisa kirjoitti...

Valkoiset napit on kuin korut ;)Happy huntin'..

Heidi kirjoitti...

Onko tuo valkonapillinen neuletakki Acnen Long Pre -malli? Jos on, niin voin suositella, hankin omani jo heinäkuussa odottelemaan syksyä ja otin sen käyttöön muutama viikko sitten. Huippukiva neuletakki ja pehmoinen kuin mikä! Omani on vaaleanharmaa, jossa nuo vaaleat napit eivät näy niin selvästi. Sinänsä harmi, koska tykkään napeista. Hihat ovat tavallista pidemmät, joten ilman hanskojakin pärjää pidemmälle syksyyn. :)

Zana kirjoitti...

Ihania molemmat! Mullakin LÄMMIN, mutta ohut (musta tai harmaa vai peräti molemmat?) neuletakki hakusessa. Jostain syystä Filipan merinovillaiset neuletakit eivät vaan istu päälleni...olisikohan Acne vastaus ongelmaani? Tosin sovittamatta en tohdi moista tilata...

Tiinakaisa kirjoitti...

Minä ottaisin tuon tummanappisen ;) Hyvältä näyttää villis, tarttisin minäkin. Vanha lempparini vetelee viimeisiään..

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: kiitos. vääntäydyn huomenna acnen varastontyhjennykseen. tällä viikolla puhti on piisannut vain töihin ja nukkumiseen. :-)

heidi: sehän se. tuo alempana esittelemäni villapaita on sen serkku, lea pre. materiaali on kyllä ihana, malli samaten. kiitos, kun kerroit kokemuksistasi, musta alkaa tuntua, että tuo se on, se the villatakki. :-)

zana: oletko sä koettanut sitä filipan uutta merino long cardia? se on suorempi kuin aiemmat mallit? mutta hei, ehkäpä acne on vastaus sun pulmiisi. :-) mulla ei ole ollut sen merkin suhteen mitään valittamista.

tiinakaisa: jeps, siinäkin on kaunis, sopivan lötkö malli. pakkohan niitä on kaikkia sovittaa... tuo ensimmäinen on niistä edukkain, viimeinen kasmirinen kallein. olispas pohjaton palkkapussi.

ruut kirjoitti...

Ostin oman Filippa K:n merinovillaisen takin vastikään. Kertomuksesi oman neuletakkisi kohtalosta herätti hieman pelkoa - olen nimittäin kahden kissan omistaja. Hui!

Kerro, mihin näistä päädyit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...