maanantai 28. syyskuuta 2009

Nyppyinen neule ja tuleva sellainen


Kuukausi sitten hankkiman harmaa Filippa K -villatakki on ollut päälläni kaiken aikaa. Sen huomaa – myös pehmeään neulokseen puskeneista nypyistä En ole niistä järin onnessani, mutta saapa ne pois.Nyppyyntyminen ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että takki on muutoin kaikin tavoin mahtava. Sen malli on täydellinen, materiaali pehmyt ja lämmin. Siksipä ostin samaisen mustana. Siinä eivät näy edes tahrat, kuten harmaassa, jonka sotkin sinisellä tussilla. Sanokaapa, millä moiset tahrat irtoavat. Olen koettanut kaikkea astianpesuaineesta pitäen.

8 kommenttia:

Piksi kirjoitti...

Kiitos tästä infosta. Mietin itse tuota neuletta mustana, mutta jää ostamatta. Vihaan nyppyjä vaatteissa.

Spots kirjoitti...

nypyt ovat pehmeiden pukimien iäinen ongelma. sama vika kasmirissa. mutta koetan kestää ja hankkia lopulta sellaisen nypynpoistomasiinan.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen nypynpoistajaa :)

Hinta noin kympin luokkaa, ja itselläni ainakin lisännyt monen neulepuseron käyttöikää. Härveitä myy ainakin Clas Ohlson.
http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/terveys-ja-hyvinvointi/NOR2009/nordica-nypynpoistaja

Spots kirjoitti...

heh, kirjoitettiin, anonyymi, samaan aikaan. jep, nypynpoistajakaupoille kulkevat askeleeni. :-)

Mikko kirjoitti...

Noi tussitahrat on niin rasittavia! En edes tajua miten mä saan ne aikaiseksi, yleensä ne on hihassa. Nojailen varmaan tuoreisiin muistiinpanoihin. Ja pois en ole niitä pesussa saanut.

Spots kirjoitti...

mä taas sotken itseni toimituskokouksissa, kun käydään taittoja läpi. en tajua, miten se tussi on aina auki. rasittavaa, kyllä. eikä tuollaista neuletta uskalla millään kloritellakaan puhdistella... no, onneksi kyse on "vain" hihasta...

inke // issues kirjoitti...

Mitenkäs asetonipitoinen kynsilakanpoistoaine tai ihan apteekki-asetoni?

Heidi kirjoitti...

Voi lähteä myös hiuslakalla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...