perjantai 23. lokakuuta 2009

Persus piiloon – tyylillä, tietty

Kun takki on totaalisen tyhjä, kupolista puhumattakaan, ei jaksa pohdiskella, onko persus liian iso. Silloin sen peittäminen on paras vaihtoehto. Kolmisen viikkoa sitten hankkimani Filippa K -villatakki on ajanut asian enemmän kuin hyvin, mutta eipä aja enää. Siippa pesi sen pesukoneessa ja kas, sen perseenpeittokyky puolittui. Huumorintaju oli koetuksella.Että eipä auta kuin hankkia uusi. Samalla reissulla voisin sovittaa Whyredin Theaa, joka on kuvasta käsin kaunis mutta kenties turhan tiukka... Thank god for shoes. Niiden hankinta on niin paljon helpompaa. (Näin äsken Gardeniat in action. Huh, huh – hyvällä tavalla!) 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä pesin mun IHANAN Filippa K:n merinovillapaidan pesukoneessa. Itse sen sinne koneeseen laitoin, mutta Herra K. oli sen ystävällisesti kantanut pyykkikoriin (minne en itse sitä laittaisi IKINÄ!). Itkeskelin ja kiroilin puolisen tuntia kutistunutta rakasta paitaa, mut en huutanut K:lle yhtään, mistä olen hiton ylpeä :) Eihän hän noista voi tietää ja yritti vain auttaa... Mutta kyllä vitutti rankasti.

Henna

Spots kirjoitti...

hahhaa, my soulsister – i so totally & utterly feel you. mutta minkäs sille tapahtuneella voi, ei auta kuin kurittaa lompsaansa uudelleen. terkkujaaa! ja mopsukoille rapsujaaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...