torstai 14. tammikuuta 2010

Sohvia, sohvia


Huonekaluhankintamme ovat olleet viime vuoden aikana sohvia. Niitä on ostettu kaksin kappalein. Ensimmäinen löytyi Huuto.netistä muutamalla kympillä, mutta musta verhoilu maksoi muutaman satasen. Sitten sohva mätäni kattoikkunasta saavikaupalla sataneen veden myötä. Toisen hankimme Ikeasta. Lillberg-vuodesohva silittelee silmiäni, mutta meikäläisen on myönnettävä, että kangassohva ei passaa perheeseemme. Se on kaiken aikaa sapuskassa, koirankarvoissa tai tassuissa kulkeutuneissa kurakököissä. En kertakaikkisesti tiedä, miten muut samansorttisessa tilanteessa olevat säilövät sohvansa katsantakelpoisena. Jonkun sanoin kyse on periaatteesta, mutta pah. Sohvanpäällisiä pari kolme kertaa viikossa pesevänä paiskaan periaatteilla vesilintua.

Että kaipa tästä on kalpittava nahkasohvakaupoille. Koska maailman mustat 1960-luvun sohvat ovat loppuneet, kääntynen ei-Kroisoksena Ikean puoleen. Stockholm-sarjan tummanruskea sohva saa kelvata. Vai osaisitteko vinkata muista vaihtoehdoista?

P.S. Enempi huomenna, mina vänner. Kiitos kotiimme saapuneen netin.

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Helsingissä ei taita olla paljoa muita vaihtoehtoja. Muistelen Habitatin myynneen tosi hienoa ja suhtkoht kohtuu hintaista sohvaa. Mutta kun meillä on vain tuo Stockan snadi valikoima... Nahkasohva on kyllä hyvä kun on lapsia ja eläimiä. Se vain paraneen kun patinoituu.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on Lillberg-keinutuoli mustalla kankaalla ja se on rasittava! Kaikki lika näkyy!

Mutta nahkasohvat on huiput! Meillä on kolme pientä lasta ja valkoiset nahkasohvat. Kaikki lika on lähtenyt pyyhkimällä. Suosittelen!

Minna kirjoitti...

Mä en" taita" osata kirjoittaa...on kyllä lukihäiriö mutta mahtavaa luettavaa tuo kommenttini. En viitsi poistaa, häpeän ihan ansaitusti. Anteeksi spots. Olen aika surkea kommentaattori...

Spots kirjoitti...

minna: heh, sä olet loistava kommentaattori. rohkaisusi jäljiltä nahkasohva ei tunnu kamalalta vaihtoehdolta. eikä se siltä näyttänytkään! mä olen varma, että stockholmista tulee vuosien varrella lempihuonekaluni.

anonyymi: tiedän... meillä on sekä musta että valkoinen kangas, kumpikin yhtä toivottomia. että kyllä se nahkasohva saa tulla meillekin. tein siihen tänään jo lähempää tuttavuutta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...