torstai 7. tammikuuta 2010

Tarttis saada jotakin

Ystävät kalliit, suokaa anteeksi verkkaisa kirjoitustahtini. Kökin vielä yhden yön verran Tukholmassa, sitten kohti Helsinkiä ja väliaikaismajoitustamme. Meikäläisten ja vuokranantajan (!) kohtalaiseksi yllätykseksi asuntomme ei ollutkaan valmis. Sieltä puuttui kylpyhuone. Oho. Onneksi saimme samasta pytingistä toisen kodon, jossa majailemme kuun viime päiville. Sitten muutamme taas.Koska muuttaminen on kaukana mieluisana pitämästäni puuhasta, haaveilen hankinnoista: kalusteista, sisusteista, kengistä... Mutta en ole tehnyt ostoksen ostosta. Ehkäpä helmikuussa, kun kaikki on toivomani mukaan kondiksessa. Jos Töölön-koti tykkää Jonas Bolinin Livistä, se saa sellaisen. Mutta sitäpä ei tiedä vielä, koska kotia täytyy kuulostella kotva jos toinenkin. 

Vuonna 1997 suunniteltu tyllivalaisin sotii kaikkia sisustustapojani vastaan (tai no, onhan se valkoinen ja onhan siinä musta johto), mutta se on kaivanut kolon aivokuoreeni. Esimerkiksi patinoituneen puun kanssa se lyö kriittisenkin kodinhengettären ällikällä. Harmillista vain, että tulevassa kodissamme ei ole hopeiseksi patinoitunutta puuta. Siellä on valkeat kiviseinät, lakattu lautalattia ja suuret ikkunat. Ja harvinaisen ruma keittiö. Lupaan kuvata.

Mutta kertokaahan te, tykkäättekö Livistä (joka muuten maksaa noin 500 euroa ja jota en todellakaan osta vaan jonka pykään itse johdosta ja muutamasta metristä valkoista tylliä). 

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minä tykkän tuosta lampusta. Sopii varmaan hyvin sellaiseen pykälän ronskimpaan ympäristöön. En siis näe, että meillä voisi olla tuollainen, koska huonekalut on pääosin vaaleita. Voisi mennä liian kermakakuksi. Vaan tiedän, että nuorempi tyttö kyllä tykkäisi.

Töölö on loistava paikka :) tervetuloa tänne.

RuusuLiisa kirjoitti...

Minäkin bongasin tuon eilen lukiessani erästä nimeltä mainitsematonta lehteä ;) meidän matalaan majaan ehkä liian muhkea ja hörhelöinen, mutta vanhaan kerrostalokämppään, jossa huonekorkeus enemmän, ripustaisin heti. Ja jos hintakin olisi himppasen pienempi. Nyt tuo jää varmaan kummittelemaan..äh..jee pian niitä kuvia pliis!

joska kirjoitti...

Tykkään kyllä. Itsehän tuo toki pitäisi tehdä eikä ostaa. ;)

Suki kirjoitti...

Tervetuloa Helsinkiin, kiva, kiva! Ja lamppu on hieno ja tietenkin se tehdään itse, heh. Tuttavani puuhasteli juuri tuosta oman versionsa lastenhuoneeseen. Teeppä sinäkin ja laita kuvaa sitten.

Mustaleski kirjoitti...

Lamppu ei oikein iske, kierrän kaukaa kaikenlaiset hörhelöpintaiset vaatteet ja sisustusesineet. Nou nou! TOSIN jos jälkikasvua jo olisi, voisin kenties sen kuvitella lastenhuoneeseen... ehkä.

Mutta tervetuloa Töölöön, ehkä täällä törmätään! :)

jari kirjoitti...

Lamppu on paras. Ja myös J. Bohlinin Klongille tekemät salaattiottimet yms aterimet (Salvia). Skannon salmisaaren loppuhuipennusalessa noista pyydettiin jotain 520e ja siinä oli jo reilu -40% alennus laskettuna. Lisäksi lamput olivat ne samat, mitka koristivat kahvilan kattoa, siis käytetyt. Tukholman 4900kr. on vähintäänkin kohtuullinen.

Lampustahan on myös "kivat" teini ja prinsessa väritykset. Ne vaan ei toimi.

Minunkin puolesta tervetuloa Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva lamppu. Utuinen ja selkeän romanttinen. Tykkään kovasti ja tekisin itse, jos hurjasti innostuisin :)

Spots kirjoitti...

jonna: jeps, juuri ronskissa kodissa tuo toimisi, ei hempeässä sellaisessa - lastenhuonetta lukuun ottamatta. saas nähdä, tuleeko tuollainen pykättyä. kiinnostaisi kyllä ihan askartelun ilosta. :-) viikon töölössä viettäneenä totean, että kyllähän täällä kelpaa!

ruusuliisa: eikös vain näyttänytkin hyvältä maalaisunelmassa? ;-)

joska: itse tekeminen kunniaan. oikein odotan, että saan ompelukoneeni ynnä muut tarvikkeeni tänne kotosalle. ovat nyt muuttolootissa pitkin suomea.

suki; kiitos! jos teen, niin totta maar laitan kuvia. toivottavasti muuten tavataan kohtapuoliin ihan livenä. :-)

mustaleski: hörhelöt ovat meikäläisellekin nou, mutta mieleeni on iskeytynyt jokin häiriö. :-) vetäise hihasta, jos näet mut näillä kulmilla.

jari: 520 euroa - kääk!!! ruotsi vetää valaisinkaupoilla pidemmän korren. oletko muuten koskaan käynyt norrmalmsel-putiikeissa. yksi pitää majaa sankt eriksgatanilla. suosikkini! huomasin, että niillä on nettikauppakin.

pikkuviisari: mäkin tykkään livin utuisuudesta. voisin kuvitella, että siitä lankeava valo on aikas kaunis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...