perjantai 16. huhtikuuta 2010

Luonnollisuus...... on päivän sana Milanon Salone Internazionale del Mobile -messuilla. Puuta on kaikkialla, ja sitä siivittävät savi, betoni ja lasi. Siellä täällä leikittelevät värit, nekin luonnosta napsittuja keltaisia ja sinisen sävyjä. Muodoista metkoin on hunajakenno, tyypeistä tynäköin vanhasta autosta tehty Iron Man.


Ja mä olen jumissa. Paluulentoni on buukattu huomiselle, Saksan kautta, mutta kuulemani mukaan sekä Saksa että Suomi ovat suljettuja. Matkatoimiston mukava setä soitti jo aamulla ja buukkasi puolestani varmuudeksi vielä yhden yön. Toivottavasti se jää vain siihen. Perhettä on jo ikävä.


Natural materials are huge in Milano's furniture fair. Tree is everywhere, which makes me happy. Colours are rare but they do exist: I'm especially fond of yellow. The atmosphere is exciting, but I'd rather be at home with my family – now I am stuck here, and heaven knows when I'll be able to fly back to Finland. But sun is shining, it's a plus.

3 kommenttia:

Suki kirjoitti...

KIITOS! nimim. etämessuilija

Lili kirjoitti...

No voi räkä. Toivottavasti olet päässyt jollain tapaa takaisin Helsinkiin.

Spots kirjoitti...

suki: täytyy tulla ensi vuonna tänne porukalla. yksin täällä oleminen ei nyt nappaa, ei ainakaan, kun täältä ei tunnu pääsevän pois...

lili: noup, täällä vielä. sain junalipun saksaan tiistaille, katson sitten sieltä jotakin laivaa kotiin. aikamoinen seikkailu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...