maanantai 18. lokakuuta 2010

Vihreä...

... laskee sydämensykettä tai ainakin rauhoittaa. Siksi sitä kuulemma käytetään leikkaussaleissakin. Suhtaudun kaikkea muuta kuin skeptisesti kirjoittamaani: kotimme muutamat vihreät asiat juurevoittavat, antavat sellaisen aatoksen, että elämästä selviää hengissä – hyvinkin.


Toistaiseksi vihreät asiamme ovat kasveja ja tyynyjä ja Muuton huopaloota. Sitä Sanna Annukan teosta odotellessa (ja palkkapussin pikaista läskistymistä). Matossakin voisi olla jotakin vihreää. Ja peikonlehti, se on saatava! Muistan vielä lapsuudenkotini peikonlehden. Se oli suuri, enkä pitänyt sitä erityisen komeana. Niin se maku muuttuu. Äidillä on muuten ollut aina hyvä maku viherkasvien kanssa (tiedoksesi sinne Pirkanmaan perukoille).


P.S. Kuvassa näkyvä Elle Interiör oli liian hyvä. Tiedättekö sen tunteen, kun näkee liiaksi kaunista? Masennushan siinä iskee. 


Green calms, so they say. And I believe. We have a few green items in our apartment, they keep my feet on the ground (sometimes, at least). By far our green things are cushions etc. Would love to have a rug wit some green on it. And a poster by Sanna Annukka, the one I've written about earlier. P.S. Elle Interiör, the Swedish magazine, had the best issue ever. It nearly made me sad – you know, too much beauty at once.

7 kommenttia:

tuittu kirjoitti...

Tuo elle oli kyllä huippu hyvä. Ostin sen pelkästään tuon kannen kodin takia. Tuo koti on vilahdellut useissa blogeissa ja yhä vieläkin se vaikuttaa niin täydelliseltä.

Minä ihastuin vihreään odottaessani esikoista vaikka sitä ennen inhosin väriä. Niin se maku muuttuu ja vanhemmiten ei enää ole yhtä "tiukkis" asioiden suhteen :)

RUMBO kirjoitti...

Pitääpä katsoa tuo Elle, itselle riittää lehden ostoon palkkä yksi kiva kuva. Huomenna pääsee maalta ihmisten ilmoille, joten pääsen tutkimaan lehtihyllyjä.

Ihanat noi tyynyt. MIstä oot löytänyt? Oon kyllä jossain noi nähnytkin. Meillä on kyllä tyynyjä odottamassa enemmän kuin laki sallii ;)

Muuton huopaboxit on kyllä niin kivoja...

Nalle kirjoitti...

Annukka-onnea! Se piristää varmasti.

Mikko kirjoitti...

Mä olen myös katsellut peikonlehtiä sillä silmällä. Ainut sopiva paikka on vaan nurkassa, missä on nyt telkkari (jota en juurikaan katso). Tulisikohan sitä oikeasti toimeen ilman töllöä?

Sannalinnea kirjoitti...

hmm... peikonlehti ei yhtään pöölömpi kasvi, Elle joo täytyypä tarkistaa, vihreä on aina ollu mun juttu, sävyt vaan vaihdellut elämän varrella...;)
Blogisi o0n mukavaa luettavaa.

Spots kirjoitti...

tuittu: älä muuta virka... sehän oli lotta agatonin stailaama. se nainen on neropatti!

rumbo: kuviolliset tyynyt ovat tikausta, pellavainen nougatista ja toinen pellavainen tallinnan zizistä.

nalle: niin piristää. tykkään aivan tajuttomasti tuosta sanna annukasta, joka meillä jo on. paras ostos aikoihin!

mikko: jos mä saisin päättää, viskaisin meidän tv:n ikkunasta. en katsele sitä ikinä, mutta minkäs teet, kun siippa pelaa fifaa ja lapsi katselee muumeja. toisin sanoen koetan virkkoa, että peikonlehti ennen tv:tä! :-) kiitos muuten kommentistasi: löysin sen kautta blogisi. luv it!

sannalinnea: tääääänks. :-)

Mikko kirjoitti...

Heijee! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...