torstai 9. joulukuuta 2010

Eco Bohemia

Pohjoinen kotikolkkamme alkaa kunnostautua ekologisia arvoja kunnioittavien kauppojen saralla. Yksi uusista tulokkaista on Eco Bohemia, joka ilahduttaa taiten valkatuilla tuotteillaan ja tyylikkäillä sivuillaan: kolmioita, karua mutta kaunista Courieria, mustaa, valkoista, harmaata ja vähän vihreää – vähän kuin kotiinsa kävelisi. ;-)

Tahtoisin Swedish Hasbeensit, mutta koska palkkapäivä on vasta tuonnempana ja joulukin tulossa, tilaan  Aura Quen Jogi Bagin. Se näyttää leveine olkaimineen siltä, että hartianseutu saattaisi pysyä kutakuinkin kunnossa, vaikka kassissa kulkisikin kirjastollinen sisustuslehtiä, kyniä ja Marimekon pussukoita, joihin on tungettu kaikkea kamerasta muistitikkuihin ja kolikoihin... Paitsi että jatkossa niiden virkaa saisi hoidella tuo pieni, alemmassa kuvassa pönöttävä pussi. Kätevä kuin mikä!

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tosi kiva toi laukku, eikä ole paha hintakaan, jos on kestävää tekoa. Tilasitko mustan vai harmaan? Leveä hihna on melkein kuiosa tuota paitaa, tekee mustasta asusta mielenkiintoisen, varsinkin tuossa alemmassa kuvassa.

Spots kirjoitti...

moi, hanna. mä tilasin mustan. ajattelin samaa kuin sä, tuo on kuin osa paitaa – antaa vähän särmää muuten simppelille pukeutujalle. mutta kaikista eniten toivon, että tuota olisi hyvä kantaa. tai sitten pitää vain siirtyä reppuun ja kantaa sitä selkä hiessä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kauppa! Tykästyin erityisesti koruihin ja kenkiin.
Toivottavasti pukki tuo mulle sormuksen ja susi kaulakorun...

Spots kirjoitti...

anonyymi. voi, älä muuta virka. mäkin tahtoisin mustat jodhpurit ja sellaisen mustan, helmistä tehdyn kerrosrannekorun... little by little. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...