lauantai 11. joulukuuta 2010

Rudyn raidat ja reipas tyttö

Ehdin piipahtaa ennen viime viikonlopun kotikotivisiittiä Tampereella. Designtorin myyjäiset kokosivat kiehtovat tamperelaisyritykset ja muut kokoon, ja silmille pompsahteli sekunti toisensa perään pakko ostaa -kategoriaan kuuluvia tavaroita. Valtaosa jäi ostamatta, mutta huomasin silti sokkeloivani väkijoukossa paperinyssyköideni kanssa.

Raidallisia hankintojani edustavat Donna Wilsonin Rudy the Racoon, My o Myn osastolta, jolta muuten löysin maailman mainioimman muistikirjan, josta lisää joskus toiste. Pesukarhu päätyy Sienan joululahjojen joukkoon.

Ostin myös söpöisän rintakorun. Harmittaa vietävästi, että en muista sen valmistajaa. Jos jotkut tunnistavat kangaskorun, niin kerrottehan sen alkuperän. Haluaisin linkittää sen tänne, jotta muutkin pääsisivät tutkailemaan kaupan viehättäviä valikoimia. Koru ei ole vielä päässyt rintapieleeni, mutta korjaan tilanteen heti, kun pääsen sukkahousukaupoille. Ja mitä tekemistä niillä on toistensa kanssa...? Niinpä.

Edit: Rintakoru löysi tekijänsä. :-) Kiitos, Mappu. Käykääpä siis tsekkaamassa Taikoman valikoimia facebookissa. Musta tuli fani!

Hankin myös Kaunisteen sinisen keittiöpyyhkeen. Se odottaa siellä samassa laatikossa kuin kaikki muutkin siniset asiat, joita olen kerännyt ensi kevääksi. En tosin tiedä, tuleeko kevät enää koskaan. Helsingin nietokset alkavat hipoa kolossaalisia korkeuksia. Mahtavatko moiset sulaa ikinä?

4 kommenttia:

Madam B.C. kirjoitti...

On kyllä todella kaunis rintakoru! :) Jonkinmoisen tuollaisen ottaisin myös mielelläni oman takin rintapieleen :)

taikoma kirjoitti...

Heippa; ja kiitos palautteesta! Koru on taikoma-merkin valikoimista. Käykääpä tutustumassa taikoma- facebookryhmässä:) tekuin, Mappu/ taikoma

Spots kirjoitti...

kiitos, mappu. :-) lisäsin heti linkin tekstiini. ihania töitä sulla. mä olen myyty!

hr kirjoitti...

Ostin myös ihanan rintakorun viime vuoden joulutorilta - poika joka on kyykyssä. Hieno! Ja kyllä, sukkahousuhankinta rintakoruilu liittyvät vahvasti yhteen! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...