lauantai 29. tammikuuta 2011

Kilpailu: Voita Bensimonin HouseCase!

Kuten tietänette, en keräile kotiimme tavaraa. Joku saattaisi pitää asumustamme askeettisena, mutta me viihdymme. Onpahan tilaa ajatella. Tai no, neuloa.

Viime aikoina olen huomannut olevani hamsteri – lankahamsteri. Tällä hetkellä neulon kahta villatakkia, yhtä villapaitaa, yhtä pipoa ja yksiä sukkia. Lankoja on plakkarissa myös muutamia huiveja varten. Mutta mitä tuli tänäänkin tehtyä: kävelin kaupungilta kotiin ja hoin koko matkan ajan, että "ei, ei ole tarvista käydä Menitassa". Meninpä kuitenkin. Ja voi hyvää päivää, miten kaunista, islantilaista villalankaa löysin.

Mutta onneksi on paikka, missä sitä lankaa sopii säilöä: Bensimonin HouseCaset ovat oivallisia säilyttimiä. Tavarat, tässä tapauksessa lankakerät ja puikot, pysyvät lootissa siisteinä – ja turvassa pieniltä ihmisiltä ja koirilta.

Haluaisitko kenties samanlaisen, joskin hitusta suuremman? Ombrellino antoi arvottavakseni yhden keskikokoisen Bensimon HouseCasen, voittaja saa valita värin, ja vaihtoehtoja piisaa!

Säännöt ovat simppelit: Jätä paras säilytysvinkkisi kommenttilaatikkoon (ja jos sellaista ei ole, jätä pelkkä puumerkkisi). Vinkillä tahi puumerkillä saat yhden arvan, vinkillä ja Ombrellinon uutiskirjeen tilaajana kaksi arpaa ja vinkillä, uutiskirjeen tilaajana ja Ombrellinon Facebook-ryhmän jäsenyydellä kolme arpaa. Kerro siis vastauksesi yhteydessä, monellako arvalla olet mukana.

Arvonta-aikaa on kaksi viikkoa, viimeinen vastauspäivä on lauantai 12.2.

A competition to my Finnish readers. Just wanted to say that I absolutely love Bensimon's HouseCases. They store my yarns and needles nicely. Check'em out on Ombrellino's page.

57 kommenttia:

Helmililja kirjoitti...

Mukana! Koiraturvallinen lankapiilo tulisi oikein tarpeeseen. :)

Rachel kirjoitti...

Moikka! Mukana kahdella arvalla.

Ansku kirjoitti...

Meillä on kertynyt valtavasti leluja 1-vuotiaalle pojalle, vaikka minä kyllä yritin sanoa ettei niitä näin paljon tarvittaisi. No, lisää varmasti tulee :) Asutaan vanhassa talossa (rv. 1800 jotain), kaivoin aitan kätköistä ihanan tiinun, joka sopii mainiosti tuvan sisutukseen ja lelut saa kerätä sinne säilöön aina illan tullen :) Mukana 3:lla arvalla

Annika kirjoitti...

kahdella arvalla mukaan :)
Meillä ehdottomia säilytyslaatikoita pursuaville lelukasoille, on Ikean Dröna- laatikot. ne vetää tuhottomasti leluja!

NoobaX kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla!

Meillä pipot, hanskat ja vastaavat ajelehtivat aina ympäriinsä. Niille olisi mukava saada joku säilytyspaikka.

Pampula kirjoitti...

Lankakerät tyhjiöpussiin (vuodevaatteille lienee tarkoitettu) ja ilmat imurilla pois.

Yhdellä arvalla mukana.

Miia kirjoitti...

Asuimme ennen kaksin yksiössä, joten kaikki tila oli hyödynnettävä. Kaikista ovelin jemma oli eteisen komeron sokkelissa. Kaapin "lattia" lähti nostamalla irti, joten säilöimme sokkelissa esim. työkaluja, joita tuli harvemmin käytettyä.
Nykyään asumme väljemmin, mutta parhaillaan remontissa olevaan keittöömme tulee myös säilytystilaa sokkeleihin, nyt tosin kätevämpien vetolaatikoiden muodossa. Yhdellä arvalla siis mukana.

NoobaX:lle vinkiksi, IKEAn muoviset kenkälaatikot ovat oivia kätköjä pipoille ja hanskoille.

Nna kirjoitti...

Paras säilytysvinkkini ei oikeastaan edes koske itse säilytystä: suosittelen käymään epämääräiset "säilytyskasat" ja vaatekaapin hyllyt yms. läpi ja laittamaan turhat tavarat kiertoon. Sitten kun tavaraa on riittävän vähän, säilytystilan puute ei enää ole ongelma. Tiedän, koska asun mieheni (ja pian myös lapsemme) kanssa yksiön kokoisessa kaksiossa, jossa on hyvin vähän säilytystilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana! Voi kumpa onni potkisi, olisi nimittäin vaikka minkälaista käyttöä tuolle HouseCaselle! :)

Samma kirjoitti...

Onhan noita epämääräisiä säilytysratkaisuja, mutta tollanen HouseCase olis jopa ilo silmälle. Toivotaan, että yksi arpa riittää ;)

Katja kirjoitti...

Jesh, yksi arpa.
Ja säilytysvinkeistä, kenkälaatikot on hyviä ja ainakin meidän paikallisesta urheiluliikkestä oikein pyysivät, että tulisin hakemaan lisää jos tarvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana. Säilöisin tuonne vanhat valokuvien negatiivit, niitä on aikamoinen pino valokuvauksen harrastelijana. Ja askeettisesta ja järjestyksessä olevasta kodista pitäisin minäkin, harmi vaan kun se ei vielä ole oikein onnistunut... :D njohanss@cc.joensuu.fi

Vieno kirjoitti...

Asun mieheni kanssa pienen pienessä kaksiossa ja silloin tällöin olen raivokohtauksen partaalla tavaramäärän keskellä. Vaikka itse pyrin koko ajan vähentämään tavaraa, olen aika avuton miehen harrastuskamojen ja lehtien keskellä! Tuo aiemmassa kommentissa mainittu kaapin sokkeli-idea kuulostaa mahtavalta ja voisin ottaa sen käyttöön seuraavassa kodissa! Eli täältä ei taida hyviä säilytysvinkkejä tihkua, mutta osallistun silti arvontaan!

Mari kirjoitti...

Osallistutaan yhdellä arvalla.

Minäkin pyrin karsimaan tavaraa (nytkin läjä kirpparille menossa), mutta aina sitä vaan kertyy ja toisaalta olen taas keräilijä (esim. muumimukeja noin 50).
Langoille tosin ei vielä ole sopivaa paikkaa, vaan niitä on tungettuna joka paikkaan :)

Sofia kirjoitti...

Piti vain huikata, että onpa kaunista lankaa, mutta jos samalla huikkauksella pääsee osallistumaan arvontaankin, niin mukana olen yhdellä arvalla :]

Anni kirjoitti...

Juu noi kenkälaatikot on kyllä tosi hyviä niinkuin tuolla aiemmin jo sanottiin. Meillä esim. lasten kynät sellaisessa :) Yhdellä arvalla mukana!


anni409

Laura kirjoitti...

Sängynaluslaatikot on käteviä isommillekin säilytysjutuille pienessä asunnossa. Mulla on sängyn alla 4 laatikkoa, jotka kätkee sisäänsä mm. kankaita ja askartelutarvikkeita.

1 arpa kiitos!

Ps. Kuolaisit mun äidin lankavarastoja. Sillä on kasvivärjättyjä lankoja satoja keriä ja vyyhtejä. Niitä on jättimäisissä punoskoreissa, näyttävät aivan ihanan herkullisilta esillä.

pöllö kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla!

emmi kirjoitti...

mukana yhdellä arvalla!

säilytysvinkkini on sama kuin Nnalla. eli karsitaan turhaa pois aika-ajoin.

"sitä, mitä ei ole kaivannut vuoteen, ei enää tarvitse" näin sanottiin Oprahin suursiivousohjelmassa. voi olla totta, toinen asia sitten, että kuinka raaskii kaikesta "turhasta" luopua.

Anonyymi kirjoitti...

kolmella äänellä ollaan mukana. Mä säilytän tavaroita kaunissa purkissa,laatikossa ym. Romanttisuus on avain moneen asiaan.

PH kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla. Olen uusiokäyttänyt kenkälaatikoita päällystämällä ne uudelleen.

Hantta kirjoitti...

Meillä on käytössä joka paikassa laatikoita joissa säilötään vaatteita sekä mies omia johtojaan ja sähkötarvikkeitaan.

Sitten kankaita löytyy myös joistain laatikoista :)

Arvonnassa mukana kolmella arvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun yhdellä arvalla arvontaan. Kivoja säilytysboxeja aina tarvitaan :)
Peupa

- Virpi - kirjoitti...

Minä säilön teikeillä olevan käsityön sohvan käsinojassa olevaan laatikkoon, todella kätevä. Laatikossa puinen kansi ja mahtuu useampikin työ suojaan. Yhdellä arvalla mukana.

Kaisa kirjoitti...

Lankojen säilytyksessä paras (vaikkakaan ei kaunein...) ratkaisu on semmoinen iso sängyn alle piilotettava muovilaatikko.
Olen mukana yhdellä arvalla.

Jonna kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Tässä yksi vinkki: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2010/01/ampariurakka.html

Mukana kahdella arvalla!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla!
-lennu

Kotoilija kirjoitti...

http://kotoilua.blogspot.com/2011/01/langat-piilossa.html

1 arpa.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Olen yhdellä arvalla mukana!

Lili

merikukka kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla!
No jos ajatellaan esim. lankoja tai keskeneräisiä töitä, niin säilytän niitä sellaisessa lankarahissa.

Annie Mee kirjoitti...

Asunnon huonojen puolien käyttäminen hyödyksi sopii hyvin... Hieman epämääräisessä vuokra-asunnossani ei ole kunnon vaatekaappia, joten mekkoja ei saa ripustettua roikkumaan. Onneksi joku entisistä asukkaista on kovin innokkaasta ruuvaillut seinät täyteen ruuveja, joihin mekot on kätevä ripustaa - pysyvät suorina ja näyttävät näteiltä.

(1 arpa)

Nonna kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla!

Yritän perustella itselleni, että kaikki kirppareilta roudaamani säilytyssysteemit ovat maailman parhaita ja tarpeellisimpia säilytysjuttuja!

RuusuLiisa kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana.

Paras säilytykseen liittyvä ahaa-elämys mulla on ollut se, että käy rankalla kädellä tavaroitaan läpi.

Onni on omistaa myös sukulaisia, joilla on enemmän säilytystilaa - eräs vanha lipasto pitää majaansa anoppilassa jne.

Lankasäilyttimelle olisi kyllä tarvetta - tämän hetkinen jemma on erittäin epäkäytännöllinen - irrallisina/muovipussissa eräässä kaapissa. Kun niille hyllyille olisi muutakin tarvetta.

Minna kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla :)

Katja kirjoitti...

Mukana, mukana!
Meillä askarrellaan kenkälaatikot oman näköiseksi.

maarit kirjoitti...

Paras säilytysvinkkini on se, että käy kaapit ja laatikot läpi vähintään kerran vuodessa. Myyntiin tai kiertoon sellaiset vaatteet ja tavarat joita ei tarvitse, eikä tule tarvitsemaan =)

Laura kirjoitti...

Yhdellä arvalla olen mukana!

Ja tuo olisi mielettömän hyvä säilytysratkaisu jokapuolelta pursuileville kangaskasseille!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on liikaa tavaraa ja selvästikin liian vähän säilytystilaa. Käytössä on sängynaluslaatikot ja muut ja silti tavaraa ajelehtii. Niinpä meilläkin on alettu nyt karsia radikaalisti tavaraa. Mutta aina sitä tuommoisen säilytyslootan voisi vastaanottaa :) Mukana yhdellä arvalla.
Maaria

Hannastiina kirjoitti...

Sängyn aluslaatikot rulaa ja kapeassa eteisessä sellainen miljoonapussukkalokerikko seinällä mikä imee sisäänsä kaikki lapsíen pipot hanskat ja jopa pyöräilykypärät on arjen pelastaja. Mukanan yhdellä arvalla...

Jonna kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana.

PAras vinkki selvitä kaikesta roinasta on kierrättää. Meillä on aika tavalla erilaisia koreja joissa asioita säilytetään. Ne on hyviä. Tykkään myös koukuista joihin voi ripustella erinäisiä asioita.

Ruusu kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana!

Paras vinkkini on ostaa harkiten ja vain tarpeeseen.

Rilla, kirjoitti...

Tahtoisin voittaa tuon! Paras säilytysvinkkini on; karsi karsi karsi, tavaraa karsi. Pimpelipom.

En ole karsinut vielä tarpeeksi, joten tahon tuon. :D

Kisa kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla.Lankakerät ja muut pienemmät tavarat tulee meillä säilytettyä erilaisissa koreissa :)

Nöpö kirjoitti...

Yksiö täynnä tavaraa lähes kymmenen vuoden asumisen jälkeen. Minimalistinen sisustus ei onnistu käsitöiden ystävälle/lukutoukalle, sillä keskeneräisiä töitä, lankoja ja kirjoja tasot, sohvannurkat ja lattia täynnä. Ratkaisuina kaappien siivous, turhan tavaran poisheittäminen/kierrättäminen ja sängynaluslaatikot. Jos muu ei auta, niin viedään tavaraa säilöön vanhempien ja poikaystävän luo.

Mukana yhdellä arvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Haen kaupasta ilmaiseksi pahvilaatikoita ja päällystän ne voimapaperilla. Halpoja, käteviä ja yllättävän kestäviä :)

Mukana yhdellä arvalla.

Kati kirjoitti...

arvontaan mukaan:)

hoppu design kirjoitti...

Mukana, ihana palkinto!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana!

Kissanpennulta täytyisi saada lankakerät piiloon!! ;)

Tuulia

Nunu kirjoitti...

Ooh! Osallistun! Meidän äiti on töissä suurtalouskeittiössä, johon jopa mausteet tulee isoissa "ämpäreissä". Meillä on lelulaatikoina pari punaista ja hyvin toimii:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Mukana kahdella arvalla!

Lähetin juuri miehen kaupoille säilytysratkaisuja etsimään. Vauvan tultua taloon, tila on entistä enemmän kortilla. Parveke on varastokäytössä näin talvella, ja säilytysarkkuja toivoisi mahtuvan sinne useampia.

Josie

Kata kirjoitti...

Arvonnassa mukana!!

Meillä säilytyspulmat on ratkaistu Ikean Bestå-sarjalla, josta kokosimme olohuoneeseen yhden seinän kokoisen kokonaisuuden korkeakiiltoisilla valkoisilla ovilla ilman vetimiä. Syö paljon tavaraa mutta visuaalisesti on huomaamattoman tyylikäs.

HerttainenKirsikka kirjoitti...

Ihana systeemi.

Ennen kelpasivat korit ja laatikot, mutta pikku- koiran myötä niiden järkevyys on mennyttä, lankakerä suussa tulee vastaan, jos silmä on välttänyt (ja ovi työhuoneeseen jäänyt auki).

Mukana yhdellä arvalla. Sulla on kiva blogi :)

Mirva kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla. mirvanssi ät hotmail.com

Paras säilytysvinkkini on, että kaapit tarkastetaan kerran vuoteen ja heitetään surutta menemään se, mitä ei olla viimeisen vuoden aikana käytetty. Jos et ole tarvinnut jotain vuoteen, et todennäköisesti tarvitse sitä jatkossakaan.

Hanna kirjoitti...

yhden arvan varassa.

Roosa kirjoitti...

Yksi arpa kiitos!

Ikean mustat pesusaavit on tyylikkäitä ja käteviä!

ville kirjoitti...

moi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...