sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Paras printti

On tainnut tulla aiemminkin selväksi, että paitani ovat yksivärisiä. Siippani sen sijaan suosii printtipaitoja ja hyvä niin: ne pukevat häntä harvinaisen hyvin. Kuten tämä kotimaisen Jetin We Are Jeti -t-paita, jonka kuvio kietoi meikäläisenkin pikkurillinsä ympärille. Hyvät hyssykät – siinähän komeilee laumallinen griffoneita, koirista parhaita! Uskokaa tai älkää, mutta tuollaiseen sonnustautuisin itsekin. Kaikki karvaiset kullat sylissä kaiken aikaa. Ou jees!

6 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Siisti on! Ootko käynyt Kulmakiskalla ostoksilla?

Spots kirjoitti...

no olisinpa! siippa kävi, kun oli levittämässä tamperelaista ilosanomaa turkulaisille. mutta lupasin kyllä lähteä sinne ensi kuussa, pakko päästä kulmakiskalle, jetiin ja kaikkiin mahdollisiin mahtipaikkoihin. hyviä vinkkejä?

Mikko kirjoitti...

On vinkkejä! Suuntaa ainaski Logomoon, se on tosi hieno. Sit Telkkari Hämeenkadulla on oikein jees vaatekauppa, samoin Green Dress Kauppiaskadulla. Ja Jeti tietty. Syömään sit Tintåån, Mamiin tai Bossaliinaan. Upee tatska, btw!

Spots kirjoitti...

kiitti vinkeistä, mikko! mä suuntaan noista jokaiseen. :-)

Nonna kirjoitti...

Olipas hauska lukea kodistanne juttu lehdessä! Tunnistin kyllä ennenkuin paljastus tuli lopussa! Kiva juttu ja kiva koti! =)

Mukavaa viikonloppua!

Spots kirjoitti...

nonna: kiitos kaunis. :-) ihanaista viikonvaihdetta sinnekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...