sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Muista!

Lukeudun ihmisiin, joiden aamut ovat loputonta penkomista. "Missä mun puhelimeni on?" "Ooksä nähnyt mun avaimiani?" "Soita nyt siihen puhelimeen!"

Ihmettelen asiaa, sillä eteisessämme on juuri edellä mainuttuja tilanteita varten tehty tila: Mazen hylly, jonka päälle Fermin korkkitarjotin pääsi tekemään muistitaulun virkaa. Siihen nuppineulataan postittamista odottavat kirjeet ja Taikoman tummatukkainen tyttö. Siinä roikkuu myös lempikoruni. Antavat kumpikin silloin tällöin silauksen mustaan vaateparteeni.

Mutta kaikista kätevin on Pinosta löytämäni paperinen rasia. Älkää antako paperin hämätä, tämä on kestävää sorttia, pestävääkin. Pitäisi hankkia pari isoa versioita, olisivat varmasti oivia lelulaatikoita.

Trying to solve some storage problems in our hall... Like those washable paperbags they sell in Pino.

11 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Minkä hintainen tuo hylly on?

scaredy-cat kirjoitti...

Piti sitten ostaa Kotivinkki junalukemiseksi. Teillä on ehkä maailman kaunein sohva! Jos joskus haluatte siitä eroon, niin.... ;)

Tuo pari päivää sitten postaamasi Swedish Hasbeens & H&M -puukkarit ovat vastaus haaveisiini! Juuri ehdin haaveilemaan punaisista Hasbeens-sandaaleista. PItää laittaa kännykkään muistutus, pelkään, että oma kokoni ostetaan loppuun hetkessä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kokonaisuus ja kiitos vinkistä, Mazeltahan löytyykin kivoja juttuja!

Mistä tuo tarjottimen teline on?

Julia

Spots kirjoitti...

anu: en nyt suoraan sanoen muista tarkasti. tilasin sen ruotsista, kyllä se taisi satasen pinnassa olla.

scaredy-cat: kiitos! se löytyi 40 eurolla huuto.netistä. verhoilutin sen mustaksi, mutta nyt se pitäisi verhoilla taas - mustalla nahalla. tuo musta puuvilla on ehkäpä maailmankaikkeuden huonoin valinta pienen lapsen ja eläintenomistajalle. mutta mä pidän mielessä, että sä olet kiinnostunut. tuo lähtee nimittäin kiertoon, jos mieheni täti luopuu joskus omasta 60-luvun nahkasohvastaan. ;-)

julia: se on tukholman design torgetilta. niillä on myös nettikauppa, jos et ole lähiaikoina reissaamassa ruotsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Argh, mua ahdistaa ja päivä on täysin piloilla, jos se alkaa kuvailemallasi tavalla! Mulla kun yleensä pysyy paikat paikoillaan, joten persoonani järkkyy jos joskus hukkaan jotakin ;)
Kivat säilytysmeiningit sulla on, kun vain tavarat löytäisi sinne - ehkä sun pitäisi kouluttaa niitä vähän: "Paikka!"
Mistäköhän saisi katseenkestävän palautuspullojensäilytysmenetelmän (iiiihanan pitkä sana) keittiöön?

Spots kirjoitti...

annika: jep, tavarat käytöskouluun siinä samalla kuin koirakin. mutta hei, tuon palautuspullosysteemin pistän heti harkintaan! siinäpä muuten haastetta kerrakseen! mutta mukavaa. kiitos ideasta!

Julia. kirjoitti...

huippu näppärän näköinen kokonaisuus!

I May Say kirjoitti...

Mä myös luin Kotivinkin; ihan turhakelehti se muuten oli, mutta teidän koti oli lehden helmijuttu.

Pinon pussakat on ihan parhaita! Mulla on myös ko pussi eteisessä; sinne lyödään kolikot, avaimet, purkkapaketit jne pikkuirtosälä taskuista. Uudelle tulokkaalle hankin myös samoja pussukoita vaipoille ja harsoille jne.

JohannaK kirjoitti...

Tuttu ihmislaji!! Täällä yksi samanlainen ;)

Tiinakaisa kirjoitti...

sama täällä, puhelin ja avaimet AINA hukassa! nuo paperipussukat oli ihania, hypistelin niitä pinossa. täytyy ehkä hankkia ens reissulla.

Spots kirjoitti...

julia: joo - ja kunhan siitä vain osaisi ottaa täyden hyödyn. :-) taas olivat avaimet ja puhelimet tänään hukassa.

i may say: huippua, jos tykkäsit meidän kotijutustamme. mä olen täysin samaa mieltä pinon pussukoiden kanssa - mun on pakko hakea niitä lisääm seuraavaksi vähän suurempina versioina.

johannak & tiinakaisa: huh, onneksi mä en ole ainoa. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...