lauantai 22. tammikuuta 2011

Punaista – taas?

Saattaa olla, että punaiset HenkkaMaukka + Swedish Hasbeens -puukengät miellyttivät silmääni myös tästä syystä. Kiitokset ruusuista kuuluvat Legacy Tattoon Jussi S:lle. Seuraava aika on kuukauden kuluttua, sitten piirustellaan vähän lisää ja vähän erilaista.

17 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Mieletön! Me like..

Spots kirjoitti...

niin määkin, mikä on tietysti hyvästä, kun tuota lopun ikääni katselen. :-)

Laura kirjoitti...

Vou onnea! Rohkeaa. Tekikö kipeää tossa ranteen kohdalla? Mulla on yksi, suht pieni 15 vuotta sitten otettu. Muistan vieläkin kuinka perkuleesti se sattui, enkä uskaltaisi noin isoon urkkaan lähteä.

Spots kirjoitti...

laura: mulla on kaiketi aika korkea kipukynnys, eikä mua yleensä satu. onhan sitä sellaisia epämiellyttäviä hetkiä, mutta aika iisisti nuo aina tulevat. tuon tekeminen kesti 3,5 tuntia, se on sellainen maksimiaika. ei jaksaisi itsekään kauempaa.

Nelly kirjoitti...

Aika jännä. En olisi sinulle ikinä osannut jotenkin kuvitella tuollaista kuvaa. :)

ELOHIIRI kirjoitti...

Mieletön! En voi minäkään muuta sanoa! Tuollaisesta olen haikaillut jo kauan.

Nanna kirjoitti...

Wau!! Todella kaunis! ♥

Spots kirjoitti...

nelly: hih, mulla on tällaisia samantyylisiä vaikka kuinka monta. kaikki isoja ja värikkäitä. tykkään old schoolista ja japanilaisviboista. millaisia kuvia sä ajattelit mulla olevan? :-)

elohiiri: kiitos. sitten vain kipin kapin varaamaan aikaa. mä en voi kuin suositella. mun tatuoinneillani ei ole minkäänmoisia merkityksiä, mutta muistan ne ajat ja tuntemukset, kun olen niitä ottanut. niistä voi tavallaan lukea omaa elämäänsä, vaikka ei se muille avaudukaan.

Spots kirjoitti...

nanna: kiitos. :-)

minja kirjoitti...

MIELETTÖMÄN hieno!! Tykkään <3

Nelly kirjoitti...

En kyllä oikeastaan tiedä. En varmaan mitään osaa kuvitella sinulle? :) Tai jotain parisävyistä ja yksinkertaista.

Spots kirjoitti...

minja: kiitos. <3

nelly: totta, kun tarkastelee sisustusmakuani, siinä simppeliys puree, samoin kuin pukeutumisessa. mutta tatuoinneissa on eri juttu, niiden kanssa saa revitellä. :-)

NENA kirjoitti...

Ihana <3 Meillä on näemmä samalainen maku tatuointien suhteen :) Mää oon suunnitellu tohon dekolteelle mustetta, mut saa nähä millon on vara.

Spots kirjoitti...

nena: kiitti. ja hauskaa, että osuvat maut yksiin tatuointien kanssa. mä olen niin huono korujenkäyttäjä, että ajattelen aina satsaavani timanttirahoja tatskoihin. :-)

Julia. kirjoitti...

Uskaltaisipa itekkin joskus laittaa idean iholle. Hauduttelen kuitenkin vielä toiset pari vuotta asiaa, jos sitten olis sata varma! Mutta upea kuva, olis kiva nähdä muitakin kuvias!

Spots kirjoitti...

julia: hauduttele rauhassa. kyllä sen sitten tietää, kun oikea aika koittaa. :-) heh, vähän kuin kirjoittaisi vauvakuumeesta... mutta kiitos, kyllä mäkin tykkään ruusuistani. muita kuvia, ei kuitenkaan kaikkia, löytyy tatuoinnit-kategorian alta. kunhan saan aikaiseksi hankkia sen jalustan, ikuistan kaikki kuvani ja esittelen ne olemattomien tarnoidensa kera.

Spots kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...