tiistai 14. joulukuuta 2010

Kohtalokas katu

Voiko kotikatuunsa rakastua? Voi kai. Toinen, tuo satamanpuolinen pääty kadusta on kaunista, pompöösiäkin seutua, mutta tämä meidän pätkämme on rahvaanomaisempi. Ikkunoistamme, esimerkiksi,  avautuu suora näkymä vastakkaisen Alkon punaviinihyllylle. Mutta reilun rempseällä rahvaanomaisuudella on puolensa: ne sisustuskaupat, joita en vain voi vastustaa.

Tänään oli taas P.A.K.K.O piipahtaa Poreessa. Siinä glögiä lipitellessä ostoskassiin sujahtivat Fermin valkoinen kynttilänjalka (koristaa komiasti Stringiä) ja korkkitarjotin, jonka ajattelin kiinnittää eteisen seinään, vanhaksi kunnon muistitauluksi.

Ja arvatkaapa mitä, kauppaan oli matkannut pieni erä Fermin musta-harmaita vilttejä! Että kipin kapin sinne, jos mieli moisia tekevi.

Sovittelin myös pitkään mielessäni pyörineitä Coston lippalakkeja. En vain löytänyt kyllin konservatiivista. Siis mustaa, harmaara tai ruskeaa. Mutta olivathan ne muutkin mainioita, etenkin se turkoosi! Harmillista vain, että jättipääni kysyy kokoa M, S ottaa ja kiristää otsaa ja pinnaa.

7 kommenttia:

LILI kirjoitti...

Hihhii, punaviinihylly-näkymät kuulostaa erikoiselta. Olen muuten samaa mieltä, katunne on kiva. Jos nyt edes olen oikein päätellyt missä majailette.

Costolla on Pop-up-store 22.12. saakka osoitteessa Freda 61, 2 krs. Sieltä voisi löytyä hattua turvaväreissä :)

Ballohedi kirjoitti...

myös Armas on ihana kauppa:)

itse ostan meitin perheen costot kampin kauppakeskuksen gallerystä!löytyy kuule vaikka minkäväristä ja kokosta:)

Spots kirjoitti...

lili: erikoisilta mutta tavallaan mukavilta. :-) voi, kiitos tuosta pop-up-store tiedosta! mäpä suuntaan sinne viimeistään huomenna! kiitos, kiitos!

ballohedi: jeps, armas on ihana... voit uskoa, että sielläkin tulee tämän tästä käytyä... ;-) ja hei, kiitos tuostakin costo-vinkistä! jos pop-upista ei löydy, niin samalla matkalla sitten kamppiin!

Anonyymi kirjoitti...

hei, costoa myy myös kampin keskuksessa ihan ylhäällä galleriaja alhaalla change alusvaateliikettä vastapÄätÄ vaate/sisutusliike, en muista nimeä. Sieltä löytyi rakkaimmalle ja itselle costot..samanlaiset, eri pampuloilla, ällöromanttista sanois joku...=) Ihania juttuja sinulla, olen jo kauemmin lueskellut, muuta nyt vasta kommentoin. T. Noora

Spots kirjoitti...

noora, kiitos vinkistä ja kiitos kehuista. kävin nimittäin gallaryssä, mutta en löytänyt mustaa m-kokoa. ehkä joku muukin on halunnut samankokoisen... ;-)

Kaisa kirjoitti...

Munkin entinen kotikatu :´)

(aihe liippasi niin läheltä että tällaisen kauan blogia kaukaa seuranneenkin oli pakko kommentoida:) )

Spots kirjoitti...

kaisa: hyvä, kun kommentoit. kommentoi toistekin. :-) tää on kyllä hyvä katu ihmisen olla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...