perjantai 3. joulukuuta 2010

Tiskin alta

Teen töitä harvakseltaan etänä, koska kirjoitan enää vain silloin tällöin. No, tänään kirjoitin kokonaisen jutun, en vain sattumanvaraista tajunnanvirtaa, jota sitäkin kyllä ilokseni julkaistaan (terveisiä ja kiitoksia vain töihin). ;-) Kun päivä kääntyi iltapäivän puolelle, puin pillifarmarit jalkaan ja kärräsin haalarihirmun kohti Helsingin katuja. Ajattelin liikennöidä Kruununhaan pikkuisiin puoteihin, joissa en ole käynyt mutta joista olen lukenut asioita armaita. Bussia ei kuulunut, joten jätin pysäkin, lykin lapsen lähimpään tatuointiliikkeeseen ja varasin itselleni ajan. Tuloksia näette joskus tammikuussa.

Sitten otimme suunnaksi kotikulmiemme kaupat. Kävimme Mokossa, Loftiksessa ja Poreessa. Ja Alepassa. Viimeisestä irtosi pelkkiä eineksiä, edellisistä jotakin muutakin. Kuten tämä Fermin musta-harmaa, graafinen torkkupeite – kiitos Poreen. Se löytyi vähän kuin vahingossa tiskin alta, mutta paikan päälle jäi vielä niitä sini-turkooseja. Ja kaikkia muitakin Ferm-uutuuksia, mikä ei ennusta hyvää ensi palkkapäivälleni. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, olen vain totaalisen otettu siitä, että kotikatuni on kaupungin sisustuskatujen ykkönen.

Aion pötköttää loppuilllan peitteen alla ja neuloa liiviä. Ajattelin aloitella sukkiakin. Käsityöinnosta kiitos kuuluu keskiviikkona tapaamilleni, ihanille ihmisille, joiden parissa pari tuntia kului kuin siivillä. Kamera jäi kaikessa kiiruussa kotiin, mutta taltioin muutaman kuvan käsityökerhosta puhelimeeni. Koetan kaivella nekin näkyville. Kiitos ja kumarrus vielä, tuntuu, että Musta tuntuuta lukevat maailman mahtavimmat tyypit!

14 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mihin lehteen kirjoittelet juttujasi?

Itselläkin houkuttaisi tatuointi, mutta en koskaan varmaankaan tule olemaan niin rohkea että sellaisen laittaisin :)

Spots kirjoitti...

johanna: mä olen töissä yhdessä suurehkossa aikakauslehdessä. kyllä se varmasti joskus käu ilmi täältäkin. alkaa sanalla 'koti', hih. ja tatuoinneista: mulla on monta ja mulle tulee vielä monta. suurimmalla osalla ei ole mitään merkitystä meikäläiselle, joillakin on, kuten esimerkiksi toisella seuraavista. musta on vain mukavaa muistella elämääni muun muassa niiden kautta. rohkeutta vain, ei se ainakaan satu! :-)

Laura kirjoitti...

Makeita tatskoja, kävin kattomassa kuvat vanhoistakin. Mulla on yksi, 15 vuotta sitten otettu ja siihen todellakin liittyy paljon muistoja... :) ja sattu muuten p....leesti.
t: toinen toimittaja ;)

Spots kirjoitti...

kiitti, laura! täällä on vain puolikas mun tatuoinneistani. niitä on lisää koivissa ja selässä. jos mieheni oppii joskus kuvaamaan siten, että ei heilauta jatkuvasti kameraa, saatte nähdä muutkin kuvani - jotka muuten ovat kukkia (ja joista yksi on sattunut p...leesti, muut sillä tavalla sopivasti, heh).

Johanna kirjoitti...

Taidan arvata mistä lehdestä on kyse ;) Jos tarviit juttuja niin täältä pesis ainakin sisustukseen liittyen ;)

Minna kirjoitti...

Ai ja voi, tuo on ihana filtti, unelmani. Kiitos viimeisestä ! Toinen pipo tuli juuri valmiiksi ; )

Spots kirjoitti...

minna, you're on fire! :-)

RuusuLiisa kirjoitti...

Magee viltti :) Ja ottaa päähän asua teistä yli 200km päässä! No olen hengessä mukana joka kerta ;)

Marika kirjoitti...

Moi!

Ihana on viltti, kelpaa tuon alla köllötellä ja neuloa! Oli kyllä mukava keskiviikkoilta, toinenkin pipo on kohta valmis ja suunnitelmia paljon!

Marika

hr kirjoitti...

Oih, olen myös ihastellut tuota vilttiä. Fermissä ne osaa!

Laura kirjoitti...

Olen pahoillani, unohdin ihan kokonaan ilmoittaa etten päässyt tulemaan paikalle. Mulla on ollut koko viikon inhottava päänsärky, jojo-kuume (joka toinen päivä tulee ja taas menee) ja nuha :/ Onko ensi viikolla tapaamista?

Hitsi mä haluan mukaan!

Ainiin, tärkein unohtui eli kommentoida asiaa; peitto on huippu!

Jonna kirjoitti...

Mahtava peitto! Ja tapaamisessakin oli kivaa!

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: mä lupaan, että vielä jokin viikonvaihde järkätään sellainen tapaaminen, johon säkin pääset - puikkojen sun muiden kanssa. :-)

marika: kiitos samoin! oli kivaa tutustua. pääsetkö ensi kerralla messiin? ja hitsi se sun pikkuinen piposi - ihana! mistä sä olet sen ohjeen bongannut?

hr: älä muuta virka. ja hei, löysin vasta nyt blogisi! sait musta vakkarilukijan! aivan ihania juttuja!

laura: no worries, koeta parantua kaikessa rauhassa. sitä on totisesti liikenteessä. tuo miehenmötkyläinenkin on ollut koko viikon kipeänä. seuraava kokoontuminen on 15.12. sama aika ja paikka.

jonna: kiitos ja samoin! mä pidän peukkuja, että teidän unelmanne toteutuu.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Jep tulossa ollaan ensi kerrallakin :) Ohje on Ullan nettilehdestä, sellainen kuin Laura lettipipo.

Marika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...