lauantai 15. tammikuuta 2011

Rahtunen ruostetta

Neuloin viime vai toissa viikolla itselleni baktushuivin. Ohjeen löysin täältä. Se oli ensimmäinen kerta, kun neuloin jotakin englanninkielisillä ohjeilla, mutta nämä olivat helpot. En tiedä, mitä olisi tapahtunut, jos olisi pitänyt pykertää palmikkoa tai muuta kuviota...

Langaksi valkkasin Rowanin Felted Tweedin, joka on yksi suosikeistani. Väri tosin on jotakin poikkeuksellista, mutta kuinka ollakaan, tykkään siitä. Ja tuo malli, se on kertakaikkisen nerokas! Ei jää viimeiseksi baktuksekseni, ei.

I forget to translate nearly every other time. ;-) Well, I knitted my first baktus a week or two ago. Found a perfect pattern here. I used Rowan Felted Tweed, which is one of my long-time favourites. And this scarf, it's not going to be my last one! I highly recommend!

11 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Hieno, taas!

minja kirjoitti...

Ihana huivi&väri, tyyli, tatskansiivu, kaikki!

Spots kirjoitti...

lili: kiitos, kiitos. :-)

minja: voi kiitos, mää punastun! ensi viikolla tulee kaksi uutta tatskaa, niistä kuvia sitten, kun alkavat parantua. ;-)

hertta kirjoitti...

Baktus on simppeli, mutta ah, niin kiva! Hieno väri myös.

Spots kirjoitti...

hertta: niinpä! ihanaa neuloa simppeleitä asioita, vaikka toisaalta voisi taas pitkästä aikaa kokeilla jotakin haasteellisempaa. no, ne raglanhihat odottelevat aloittamista...

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kaunis huivi - ja lanka! Tämä lähtee puikoille hetimiten. Onko langan sävy tangerine (166) tai ginger (154)? Kuinka paljon lankaa meni huiviin? Tuossa ohjeessa kun ei näytä olevan kangan menekkiä. Kiitos!

Petra

Suvi kirjoitti...

Osaisinpa tääkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heiii! minäkin aion kyllä kokeilla tätä! Kiitos vinkkauksesta :)
Sinulta saa mukavaa inspiraatiota, ihana blogi<3

Spots kirjoitti...

petra: kiitos - ja suosittelen. olen hukannut lankavyötteen enkä tiedä, kumpiko tuo sävy on, mutta aika tiilimäinen, sanoisin. :-) lankaa meni sellaiset 1,5 kerää, mutta huivin kokoahan voi muutella mielensä mukaan. mä aloitin kavennukset, kun "kolmiolla" oli 40 cm korkeutta.

suvi: koeta, osaat varmasti! uskallan kuvata. :-)

anonyymi: voi kiitokset kauniista sanoistasi. mä aloittelen toista baktustani näillä näppäimillä.

Satu kirjoitti...

Tatuointi kruunaa kuvan, jossa onkaikki kohdallaan. Vau!

Spots kirjoitti...

vau! kiitos, satu. tänään sain taas yhden lisää. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...