torstai 6. tammikuuta 2011

Valokuvia kotiin

L'Affiche Moderne -julistekauppa osoittautui oivaksi paikaksi. Lastenhuoneeseen löytyisi yhtä sun toista, mutta sama pätee myös kodin muihin tiloihin. Kuten olen aiemminkin kertonut, kevääni on sininen. Olen kerännyt siniseen laatikkoon sinisiä tyynyliinoja, patalappuja, julisteita ja muita, mutta mukaan mahtuisi vielä valokuvataidetta. Cyril Auvityn La fille du café puhuttelee ja paljon. Tiedä sitten miksi – olen tavattoman huono analysoimaan, mikä joissakin teoksissa viehättää. Tunnelma kai ja värit. Tämän kuvan saisi joko 30 x 30 -senttisenä tai 50 x 50 -senttisenä, valinnan varaa on muissakin ominaisuuksissa.

Sinisestä laatikosta vielä. Sinne sopisi muutama Marimekon Siirtolapuutarha-astia sini-valkoisena. Pahakseni en panisi uusia Teema-purkkejakaan. Mutta vielä vietetään vihreitä viikkoja tai kuukausia. Raikkaita nekin.

I absolutely adore this photo by Cyril Auvity. They sell it in L'Affiche Moderne.

2 kommenttia:

Madelen kirjoitti...

Todella kaunis valokuva! Tykkään väreistä. Ja jos et olisi sanonut että on valokuva, olisin ensinäkemältä luullut sitä maalaukseksi.

Spots kirjoitti...

eikö olekin? siinä on jotakin, sekä värissä että tunnelmassa. aiheuttaa myös pakottavaa tarvetta päästä pariisiin... tulisipa sielläkin sitten käytyä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...