torstai 10. helmikuuta 2011

Kiirettä ja kenkiä, kenkiä, kenkiä...

Punnitsin eilen pitkään, köpsinkö Marikulman kekkereille vaiko Harkin Anun villapaitakurssille. Löysin lopulta itseni Lankatalo Priimasta ja hyvä niin. Kaipasin pikemminkin puikkojen kilinää (joskin ne eivät kilise, koska jokainen kurssilainen taitaa neuloa puisilla puikoilla...) kuin kymmeniä ja kymmeniä ihmisiä. Kiire muuttaa minut massatapahtumia kaihtavaksi kaksilahkeiseksi, joka pudottaa mieluummin silmukan puikolta kuin samppanjalasin kourastaan.

Mutta eipä se Marikulma kokemati jää. Marimekko goes Converse, enkä aio jäädä rannalle ruikuttamaan. Meikäläisen tapaa Marikulman ulko-ovelta viikon 9 alussa, kun kengät saapuvat sinne. Musta-valkoiset varrekkaat oranssilla vuorilla, kiitos. (Olenkohan menettämässä osan – todennäköisesti sen jäljellä olevan – aivokapasiteetistani, sillä oranssi näyttää nykyisin hyvältä, vihreästä nyt puhumattakaan (kaksi villapaitaa puikoilla).

Converse-fanaatikkona tallustelen tossuissani kesät talvet. Vaarallista ja välillä varpaita pakastavaa puuhaa: liukastuin viimeksi eilen ja pullistutin välilevyni. Ei varsinaisesti mikään uutinen: se on pullistunut kutakuinkin joka talvi vuodesta 1998 – kiitos kaikenlaisten tennareideni.

Kesä- ja kunnon Conssi-kelejä odotellessani voisin testata Vikingin tossuja. Gore-Tex pitäisi koivet kuivina. Ja kas kummaa, punainen värikin kiehtoisi. Jep, something's happening to me. ;-)

Week 9, please do come soon with your Marimekko & Converse sneakers. In the meanwhile, I think I'll try the red Gore-Tex sneakers from Viking. They fit better in this weather (which doesn't show a sign of spring – quite the opposite: it keeps on snowing...).

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mä saan näitä miehen -35 % henkilökunta-alella :) Jeiiii :D

nuokku kirjoitti...

Conssi-fanina olen odottanut kenkien tulemistä myyntiin kuin kuuta nousevaa. Mies ei vaan tahdo pakkomiellettäni ymmärtää. Hänestä kun 3 conssit 2kk:ssa on jo liikaa :D Mutta tietääkö kukaan missä hinnoissa tossut liikkuvat?

Nonna kirjoitti...

Noita hintoja minäkin mietin... Nuo lilat matalat olis aika päheet! Tosin Vikingitkin ottaisin mieluusti, sillä en kestä kylmiä jalkoja. Tänään mentiin huopatossuissa!

Spots kirjoitti...

suvi: sä onnekas. :-) silti, pakko saada, maksoivat, mitä maksoivat. :-)

nuokku: heh, miehillä on joskus vaikeuksia pysytellä kenkäostosten perässä. mä en edes ole kertonut viimeaikaisista hankinnoistani. ;-) yhdet odottelevat vieläkin postissa, mutta ne ovat ihan henkkamaukan halpistennarit.

nonna: ei kyllä aavistustakaan, mitä nuo maksavat, mutta tuskinpa tava-consseista valtaisasti poikkeavaa... ja jeps, vikingit kelpaisivat - mä vetäisin keskiviikkona kunnot lipat converseillani. jalat jäässä ja selkä sontana - siinäpä kiva kombo. ;-)

marsu kirjoitti...

Hmmm... bongasin noita Marikko Converse-tossuja jo Popot-liikkeen ikkunasta Iso-Roballa tänään ruokkiksella :o Ilmeisesti ovat tulleet sinne ennen Marimekkoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...