lauantai 12. helmikuuta 2011

Kotikulmien Common

Kotikulmillamme ovat kaikki oleelliset asiat Alepasta päiväkotiin. Sisustuskaupoista olen kirjoittanut sadasti aiemminkin enkä aio lopettaa nytkään. Muutaman sadan metrin päässä sijaitseva japanilainen Common on hurmaavan harmoninen, rauhaisa soppi keskellä kiireetöntä katua. En käsitä, miksi kävin siellä vasta nyt ensi kerran. Ei jäänyt viimeiseksi visiitiksi: seuraavaksi katsastelen paikan posliinisia teepannuja ja kuppeja ja keittiöpyyhkeitä ja...

Nyt tarrasin paperipussukoihin, niihin kestäviin ja pestäviin, joita Pinostakin saa. Nämä ovat eri merkkiä mutta yhtä metkoja. Pöniköissä säilyvät kynät, teipit ja tuunausvälineet – kunhan vielä saisin työpöydän. Tällä hetkellä ruokapöytämme tursuaa tuhansia papereita, puuhelmiä, nahanpalasia sun muita, eikä kylpyhuoneeseenkaan ole asiaa: siellä kuivuvat muutamat maalaamani vanerilevyt. Mutta niistä lisää joskus maaliskuussa.

There's a sweet Japanese shop called Common in our neighbourhood. I honestly don't know why it has taken so long for me to visit there. I made things right on Thursday and bought some paperbags. Some other things as well, about those a bit later on.

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Aika vaarallista tuo kaupungissa asuminen... =)

Spots kirjoitti...

joo, älä muuta virka... ;-)

maarit kirjoitti...

Visiitti Commoniin on kun kävisi ulkomailla, omistajapariskunta on kovin ystävällinen ja sieltä tekee aina mukavia löytöjä.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa ihanan näköinen nettikauppakin! Apua, tässähän joutuu pian visa koetukselle.

Petra

Spots kirjoitti...

maarit: ihan totta! siellä tulee hyvälle fiilikselle.

petra: jep, say no more... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...