perjantai 18. maaliskuuta 2011

Sinapinkeltaista, kiitos.

Jos joku nyt kysyisi, mikä on mustan paras kaveri, vastaisin alta aikayksikön, että sinapinkeltainen. Valkoiset pukimet eivät ole eksyneet päälleni ikuisuuksiin: ne tuntuvat turhan vaativilta. Kieputan kaulaani mieluusti kellertävää, ranteideni ympärille samaten, kuten kuvasta näkyy (mutta en samanaikaisesti – yksi keltainen asuste per päivä piisaa). Tällä viikolla olen viihtynyt myös sinapinkeltaisissa tennareissani.

Alapuolen ruotsalaiskodin sinapinkeltainen sohvakalustokin kiinnostaa. Ja tuo harmaaseen taittava puulattia. Se vainonnee meikäläistä tästä hamaan tappiin. Kalanruotokuvioisena se kolahtaisi vieläkin kovemmin.

Kertokaapa muuten, oletteko törmänneet Suomessa kalanruotopuulattioihin tai -parketteihin. Tuntuvat olevan aika lailla harvinaisempia kuin länsinaapurissamme.

P.S. Jos jotakuta kiinnostaa, miten tein ranteenlämmittimeni, niin ohje on seuraavanlainen:

Lanka: Rowan Lima. Luo 40 silmukkaa ja jaa ne neljälle puikolle. Neulo suljettuna neuleena, kunnes lämmittimet ovat sopivan mittaiset. Meikäläisen versiot ovat noin 25 cm korkeat. Ja voi hyvää päivää, miten pehmeät. Seuraavaksi neulon Limasta puseron, hyvin simppelin, sellaisen, jonka hihansuut rullautuvat samalla tavalla kuin kämmekkääni.

Made these wrist warmers a few days ago. I fell in love with the colour and the yarn (Rowan Lima).

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

On niitä kalanruotolattioita. Ei varmaan paljon. Meillä oli vanhassa kodissa ja se oli ihana. Tuollaisena harmaana täydellinen!

hr kirjoitti...

Mietin juuri kaikkien aikojen lempiväriäni ja juurikin sinapinkeltainen pääsi ykköseksi. Se vaan aina kolahtaa. Mustan kanssa huippupari, mutta ehkäpä vieläkin vetoavampi mustavalkoraitaan yhdistettynä. Kauniit rannustimet!

Laura kirjoitti...

Mun vanhempien entisessä asunnossa oli kalanruotoparketti, kaunis sellainen.

Tykkään myös tuosta väriyhdistelmästä, itselläni löytyi tänään kaulurin(keltainen) ja takin(musta) yhdistelmä ja se oli kiva.

Liivia kirjoitti...

Nyt puhutaan näköjään yhteisestä lempiväristä! Sitä on jotensakin harvoin tarjolla, ehkä hyvä niin.

Kalanruotokin kelpaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Sinapinkeltainen on kuvaava mutta kuulostaa jotenkin epäkunnioittavalta tai halveksivalta, mieleen tulee ainakin minulla lähinnä vauvan vaipan sisältö.

Poimin vuosia sitten jostain termin leijonan keltainen mikä mielestäni assosioituu paljon mukavammin :D.. Tai jos leijonan keltainen ei miellytä, niin miten olisi okran tai sahramin värinen?

Ehkä nipotan mutta mielikuvat ovat kuitenkin puoli ruokaa. Ja mikä ihana väri <3!

taustalla, E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...