sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

The Sound of Silence ja vähän Fred Perryä päälle

Kiirettä pitää vielä viikon verran: 15. päivä helpottaa ja Musta tuntuu palaa tavalliseen tahtiinsa, toivon. Olen tehnyt töitä, töitä ja töitä ja halinut siinä sivussa Sienaa ja siippaa ja koiraa. Neuleetkin ovat suurimmaksi osaksi kesken, mikä tosin ei hillitse hamstraustani... Kävin tänään Kädentaitomessuilla ja kas kummallista: kannoin kotiin 12 kerällistä lankaa. Kyllä niistä joskus jotakin syntyy. Tavoite on kuluvassa keväässä (vaikka niitä keskeneräisiäkin töitä on tällä hetkellä kahdeksan kipaletta).

Vierähtäneiden viikkojen aikana on sattunut muun muassa seuraavaa: 1) Sienalla on uusi seinä. 2) Kenkäkokoelmani on karttunut muun muassa kaksilla puukengillä ja kaksilla Converseilla. 3) Olen käyttänyt maailmankaikkeuden kauneinta mekkoa, joka kukistaa myös kovat pakkaset. (Käykää, hyvät ihmiset, Noolanissa!) 4) Olen sauvakävellyt ja sairastanut – ja löytänyt värejä. Jopa punainen näyttää pienissä satseissa hyvältä!

Yksi esimerkikki esimerkillisestä punaisenkäytöstä on Amy Winehousen Fred Perry -kokoelma. Paita on kaunis, vaikka tahdonkin vain nuo housut...

... mutta kukkien koristamaa kassia kantaisin olallani enemmän kuin mieluusti. Sitä täytyy käydä katsomassa, kun Helsingin Perry-putiikki kesän korvalla avautuu.

P.S. Manu löytyi! HouseCase pääsee vihdoin ja viimein kotimatkalle! :-)

Have been busy with my job but I'm getting there. :-) There's a deadline on 15th of March, then it gets a bit easier. And then I'll have some time for this blog as well. Can't actually wait, I have lots and lots of pictures which just wait to be blogged about. These two belong to those beauties. Amy Winehouse has designed a new collection for Fred Perry. I have to admit that even red looks good in these, especially in the bag. And those black trousers – do I have to say I want them rather badly...?

2 kommenttia:

Nalle kirjoitti...

Marimekko-Converset? Sienan seinä? Kuvia pliis, kunhan kiire hellittää, jooko.

Spots kirjoitti...

nalle: ne plus parit tavalliset. :-) kiire hellittää viimeistään huomenna, sitten on luvassa kuvia. ihanaa päästä taas kameran taakse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...