sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ville Vallattomia ja mansikkaisia Puffeteja

Kuluva kevät on kuin jäätelö, ainakin sisustuksellisia seikkoja katseltaessa. Murrettuja pastelleja pursuaa joka tuutista, enkä pane pahakseni. Pikemminkin päinvastoin – kunhan kerkiän, heivaan havun- ja oliivin- ja armeijanvihreät vintille ja koristan kaksiomme suosikkipuikoistani tutuilla sävyillä. Vaaleanvihreä, vanha roosa ja jokin oranssi, siinäpä sopiva setti. Ehkä... Voisin kaivella Anna O:n valkoisen päiväpeitteen pahvilaatikosta ja kantaa kimpullisen leikkokukkia sisälle.

Esimakua pastelleista antavat Hayn Blocks-laatikot. Oli pakko hakea pari Armaksesta, kun ne siinä ikkunassa niin kutsuvasti könöttivät. Mainioita lootia, muuten: pysyvät magneeteilla kasassa. Musta-valkoinen säilöö suosikkilankojani, pinkki kaiken maailman sähköpiuhoja. Enää eivät ole laturit ja usbit kateissa.

Nyt pitää pestä pyykkiä: huomenna alkaa loma. Nokka osoittaa jo Camp Noun jalkapallomuseota ja FC Barcelonan puotia. Harmi, että en pääse näkemään matsia.

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Mahtilomaa toivoopi yksi kateudesta vihertyvä :D

Ei vaiskaa..mut hei futista! Kerran kävin barca-real madrid-pelissä ja se oli muuten vika kerta. Ihan hullu meininki.

Spots kirjoitti...

ooh, el clasico!!! mä olen aikas kateellinen, hullusta meiningistä huolimatta - tai sen takia. ;-) terkkuja sinne, palataan asiaan loppuviikosta. lupaan järkätä tuliaisarvonnan. :-)

RuusuLiisa kirjoitti...

Tsägällä me ne liput saatiin - eräs ystävällinen baarimikko (köh) myBar:sta järkkäs ne. Ja kuskas meidät samalla kun meni itsekin. Aviomies suoraan sanottuna kus' hunajaa ja kruunashan se jalkapallohullun loman satasella. Jee..arvonnat on aina pop!

viv kirjoitti...

Mäkin oon kuolannut noita laatikoita siinä ikkunassa - mutta en vielä keksinyt minkä värisiä ja kokoisia tarvin! Superhienoja - ja että vielä magneetit. Jes.

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: mä en ihmettele, että mies kus hunajaa. :-) mä itkin, kun kävin tyhjällä stadikalla ja barcan museossa. olin niin liikuttunut, mutta minkäs teet: jalkapallo liikuttaa. :-)

viv: mä olin positiivisesti yllättynyt laatikoiden hinnoista - ne olivat ihan siedettävät. ehkäpä niitä raaskii ostaa useammankin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...