torstai 24. maaliskuuta 2011

101 ideaa, vol. 2

Viime viikkojen kiireeni syy, Kotivinkki 101 ideaa, tupsahti eilen kauppoihin. Kunhan saan voimani kasatuksi, virkkaan The Ageing Young Rebellin amigurumikatin, taittelen sanomalehdistä verhon, neulon Sanna Vatasen suunnitteleman mekon, ompelen mekkoja pussilakanoista ja tyynyliinoista ja askartelen muutamia koruja – edellisten ja jatkuvasti käytössä olevien lisäksi. Noin niin kuin aluksi. Ja siinä sivussa katselen ihastuksesta huokaillen kuvia Nelion kodista.

Kertokaahan ihmeessä mielipiteitänne, jos olette lehteen törmänneet. Olisin kovasti kiitollinen. Kiitollinen olen myös Nurjien Jonnalle ja Parolan Aseman Katjalle, jotka paljastivat lehdessä suunnitelmiaan ja salaisuuksiaan. :-)

23 kommenttia:

hertta kirjoitti...

Mä tykkäsin tästä lehdestä kyllä kovasti! Siinä oli monenmonituista kivaa juttua, jota aion kokeilla.

Pidin tästä vol. 2:sta enemmän kuin edeltäjästään, jos nyt ihan rehellisiä ollaan :) Tuntuu, et tämä oli jotenkin mietitympi jne. Tai sit vaan ohjeet kolahti muhun enemmän.

Sanna Vatasen haastattelu oli kiva lukea!

Nonna kirjoitti...

Kai mun pitää kipittää huomenna lähikauppaan hakemaan tämä lehti.

Eka lehdessä kansi ei kolahtanut minuun, oli jotenkin halvan oloinen... Mutta katsotaan miten tässä toisessa.

kaisu kirjoitti...

hyvä on. oikein hyvä.

scaredy-cat kirjoitti...

Lehti oli pullollaan kivoja ideoita, oli mukavaa, että ne olivat aika helppoja. Tuntuivat sellaisilta, että niihin saattaisi olla aikaakin nyt eikä vasta kesälomalla. Tyyli kolahti minuun, mutta siitä en ollutkaan yllättynyt kun tiesin, että olet lehteä tekemässä!

Tykkäsin myös siitä, että monet ohjeet olivat sellaisia, ettei tarvitse välttämättä mennä kauppaan ostamaan tarvikkeita, vaan voi hyödyntää kotoa jo löytyviä. Ekoilu on aina hyvä!

Anna kirjoitti...

Mä tykkäsin kovasti. Pitkästä aikaa lehti, jossa kaikki oli kivaa ja toteutettavaa. Sitkun vielä voisi toteutta ne kaikki lehdet ideat ja ne mitä lehti kirvoitti. Kiitos!

Jaana kirjoitti...

Pidin myös tästä enemmän kuin aikaisemmasta. Tuntui, että edellisen lehden monet ideat oli jo kertaalleen nähty.

Vaikka olen intohimoinen neuloja / virkkaaja, niin tämä lehti sai innostumaan ompelusta (juuri tuo yllä oleva mekko) ja muutenkin kankaista. Lehdessä oli hyviä ideoita kankaiden, paperien ja tapettien käyttöön ilman mitään erityisosaamista. Monta juttua löytyi, jotka on tehtävä jossain välissä!

RUMBO kirjoitti...

Mä vilkasin eilen ihan nopsaan kaupassa, mutta pari juttua jäi kummittelemaan mun mieleeni, joten taidan hakea omani lehtipinoon pölyttymään.

Paula kirjoitti...

Katsoin eilen kaupassa tuota lehden kantta, mutta ei tullut edes avattua koko lehteä. Tuon mainospuheesi jälkeen täytyy kyllä lähteä hakemaan lehti kotiin! :)

Katalaiina kirjoitti...

Kiinnostus heräsi, pakko käydä tänään hakemassa oma kappale kysesitä lehteä :)

RuusuLiisa kirjoitti...

Ihastuin, innostuin, inspiroiduin. Kyl sinä olet peipe hyvä :)

Purnukka kirjoitti...

Tänään kauppaan tämä hakemaan, ihana lehti :)

Anonyymi kirjoitti...

Lehti ylitti odotukseni. Hyvä te!

Mutta. Mua ärsyttää, että "lankasuosituksena" on aina sitä iänikuista Novitaa, vaikka jutuissa kirjoitetaan laadukkaiden materiaalien merkityksestä. Mikään ei tapa neulomisinnostusta yhtä tehokkaasti kuin 7veljestä ja muovilangat. ;). Voisitte käyttää lankaesimerkkeinä (myös Kotivinkissä) ihan oikeasti laadukkaita lankoja.

Emma

myyrä kirjoitti...

Mulla lehden luku vielä kesken, mutta oon tykännyt molemmista lehdistä tosi paljon! Todella hyvät kuvat mun mielestä! Ensi vaikutelma tästä uusimmasta oli se että liikaa kudontaohjeita, mä kun en osaa! Mutta lehti tosiaan vielä kesken että palaan uudestaa :)

Villasukka kirjoitti...

Tykkään tykkään tykkään kovasti. Enemmän vielä mitä ensimmäisestä numerosta. Tässä kaikki oli juuri niinkuin pitikin.

Marika kirjoitti...

Ihana lehti! Sain siitä hurjasti ideoita ja inspiraatiota. Nyt kun vain saisi vuorokauteen muutaman lisätunnin niiden toteutukseen, tai sitten täytyy pärjätä lyhyemmillä yöunilla ;) No onneksi opinnot kohta helpottavat ja aikaa jää muuhunkin.

Marika

Nalle kirjoitti...

Selattu jo pariin kertaan. Kuvia olen ihastellut. Puoli tuntia sitten etsin blogeista mieleen jäänyttä Tamperelaiskotia, jossa on ihanin keittiö...

Maija kirjoitti...

Hieno se on, nyt jo pariin kertaan selattuna! Aion kokeilla ainakin rannekkeiden virkkausta. Myös "Klassikosta mallia" oli hauska idea - tuleeko siitä toistuva palsta?

Spots kirjoitti...

hertta: sanna vatasen haastattelu kolahti meikäläiseenkin. se inspiroi, antoi ajatuksia ja kutkutteli kyllä visuaalisia hermoja sellaisella tavalla, että huh. :-) kiitokset kehuista. lehden linja alkaa selkiytyä, ja jatkoa on luvassa syyskuussa. olisi aivan mahtavaa nähdä teidän lukijoiden tekemisiä! laittakaa ihmeessä kuvia omiin blogeihinne tai käykää postaamassa kuvia vaikka 101:n sivuille. :-)

nonna: kansiasiat ovat aina hankalia, kun kohderyhmä on heterogeeninen. :-)

kaisu: jag tackar. ja hei, anteeksi, kun mä en ole vieläkään vastannut sun meiliisi. se on to do -listalla heti, kun palaan reippaan viikon päästä töihin.

scaredy-cat: mahtia, että kolahti. mä koetankin keskittyä vain helppoihin, nopsasti syntyviin ohjeisiin. se on mukavaa, kun asiat valmistuvat sukkelasti, kun se inspis iskee.

anna: mä ajattelin aloitella tänään sitä virkattua mattoa. :-) kevään kunniaksi!

jaana: se mekko on ihana! lupasin juuri sienalle, että nyt lähdetää ikeaan hakemaan kangasta ja surrutetaan meille kevätmekot. :-)

rumbo, paula & katalaiina: kertokaa sitten, mitä piditte. :-)

ruusuliisa: voi peipe. sä oot ihana. puss!

purnukka: :-)

emma: kiitos vinkistä. katsotaan, mitä saadaan seuraavaan numeroon aikaiseksi. :-)

myyrä: joo, mulla on hyvät kuvaajat messissä. :-) tuossa on muuten vain kolme kudontaohjetta, mutta virkkuuta on vähän enemmän. mut mä voin lohduttaa, että kaikki ohjeet ovat oikeasti tavattoman simppeleitä: tyyliin aina oikein -neuletta. ja koetan saada nettiin pian ohjevideoita. :-)

villasukka: tästä kyllä kelpaa jatkaa kohti seuraavaa numeroa. :-) tätä lehteä on tajuttoman kiva tehdä!

marika: kerro sitten, mitä teit. ja hei, kohta aloitetaan taas neuloa! mä ilmoittelen sitten.

nalle: hih, sehän sattui sopivasti. :-) kyse on siis ihanan nelian keittiosta: m2onnelio.blogspot.com.

maija: tarkoitus on, että klassikosta mallia jatkaa myös tulevissa numeroissa. täytyy vain tunkea mietintämyssyä päähän ja pohtia, mitkä olisivat kätevästi toteutettavissa. :-) ne rannekkeet ovat muuten ihanat! suosittelen. syntyvät nopsasti muutamassa tunnissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tykkään lehdestä! Oikein inspiroiva!

Anonyymi kirjoitti...

Lehti oli huippu, inspiroiva ja tykkäsin myös visuaalisesta ilmeestä. Jotenkin kansi ja sisältö ei vastannut toisiaan, sisältö mahtava ja kaunis, kansi jotenkin "halppis"

Minna kirjoitti...

Lehti oli hyvä ja etenkin sinun juttusi !

Spots kirjoitti...

sara: huippua, se on pääasia, se inspiroivuus. :-)

anonyymi: kiitti. uuden lehden kansi on aina aika hankala. sitä on helpompi muovata, kun saa hieman tarkempia tietoja lukijakunnasta. syksyllä sitten päräytetään. :-)

minna: kiitos. ja koetahan sinä parantua, jookos?

kaisu kirjoitti...

juu. ei kiirettä! mä ahdistelen taas sitten uudestaan jos teikäläisestä ei kuulu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...