sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Skönarista

En muista, milloin luin ensimmäisen Sköna Hemini. Siitä on pieni ihmisikä. Lehti ei lukeudu enää kärkikaartiini mutta ostan silti joka ikisen numeron. Sitten säilön niitä vuoden pari nurkissamme, kunnes kyllästyn tilapulaan ja revin suosikkisivuni. Tein sen viimeksi torstaina. Ja sitten kiikutin lehdet kierrätykseen.

Tänään tosin ajattelin, Hehkulamppuhuijauksen ja vaalikeskustelujen jälkimainingeissa, että tyydyn tulevaisuudessa työpaikalleni tulevan lehden lukemiseen ja parhaiden palojen kopioimiseen. Säästyneillä rahoilla voisi vaikkapa päivittää kuvauskalustoaan... Tai korjauttaa purentavikansa.

Nämä kuvat ovat siis Skönarista. Vanhassa norjalaiskoulussa kelpaa totisesti asustella. Parasta on paikan makuuhuone. Kertokaahan meikäläiselle, mistä saa edukasta, paksua pellavaa. Voisin pykäistä päiväpeitteen, joka näyttää sitä paremmalta, mitä ryppyisempi se on. Ja se on harvinaista, se. :-)

A beautiful Norvegian home shooted by Sköna Hem. I would love to live in a place like this. My next goal is to find some cheap linen and sew a bedspread that looks best with wrinkles.

4 kommenttia:

Hannastiina kirjoitti...

Ikean Aina 100% pellavaa 5,95 metri.

Jonna kirjoitti...

Ihan täydellinen makuuhuone. Pellava on paras lakanamateriaalikin. Pitäis hommata toiset.

Kaisa kirjoitti...

Ostin muutamia vuosia sitten paksua, aitoa pellavakangasta Viipurin torilta. Mustaa ja luonnonväristä. Ei maksanut käytännössä mitään. Tuolla ne lojuvat vaatekaapissa, 3 metriä kumpaakin ja odottavat jotain inspistä...:)

Spots kirjoitti...

hannastiina: kiitos vinkistä! siena kinusikin juuri ikean-reissua. jos vaikka samalla katsastaisi kankaita!

jonna: älä muuta sano. aika lailla täydellisyyttä hipoo.

kaisa: kuinkas leveistä ne sun palasesi ovat? kysyy eräs, joka saattaisi olla kiinnostunut ostamisesta... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...