sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mekko, jossa ei kannata pyllistellä

Viime kirjoitukseni ovat olleet pukeutumispainotteisia. Älkää peljätkö, kodinsisustaminen ei ole katoamassa Musta tuntuusta, vaikka into onkin vakan alla. Tai no, intoa piisaa, mutta tuntuu turhauttavalta, kun muutamat asiat vain möllöttävät muuttumattomina, kuten mustan vessanovemme valkoinen kahva, jonka olen aikeissa maalata mustaksi. Olen ollut aikeissa maalata sen mustaksi kohta viisi kuukautta... Ja entäpä ne arkistokaapit, nekin pitäisi kiikuttaa maalarille. Ja sohva, se tarvitsisi nahkaverhoilun – onhan se sitä jo kolmatta vuotta odotellutkin... (Musta kangaspinta, jonka se aluksi sai, on osoittautunut virhetikiksi.) Tosin tässä kohdin sopii taas peräänkuulutella lottovoittoa.

Kertokaahan, kyllästyttävätkö kautta turhauttavatko teidän kotinne koskaan? Miten siitä tuntemuksesta pääsee eroon? Tai mistä sitä aloittaisi, että pääsisi taas vauhtiin?

Palaisikohan se into uudella Jumperfabrikenin Maud-mekolla, mustilla sukkahousuilla ja lyhytvartisilla Converseilla? Jotenkin kuvittelen, että kyllä.

My latest posts have been about clothes, but interior stuff is coming, I promise. Lack of interest, in a way (too many things to do at home, don't know where to start from. There are some door knobs to paint, some sofas to upholster, some curtains to sew, some cabinets to paint x 1 000...). Where to start?

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi kyllä turhauttaa. Tälläkin hetkellä melkein joka nurkalla on jotain niin ärsyttävää, että tekisi mieli muuttaa koko asunnosta pois. Kaikenlainen into sisustamiseen ja laittamiseen on poissa. Luotan siihen, että tunne menee itsestään ohi ja alan taas pitää kodistamme. Siihen saakka on vain kärvisteltävä.

Sort of Pink kirjoitti...

Samat jutut turhauttaa täälläkin. Olen päätynyt siihen, että asioiden listaaminen auttaa siihen että asioita alkaa tapahtua. Mutta toisaalta kotihan ei ole ikinä valmis - asioita saakin olla kesken ja se että asioita on tekemättä ei siinä tapauksessa haittaa =)

Madelen kirjoitti...

Suloinen mekko!

Kyllä turhauttaa täälläkin aina välillä. Kunnon siivous ja pieni tavaroiden uudelleen järjesteleminen piristi viime kerralla kun tylsistyminen ja turhautuminen iski. Ei vaadi suuria investointeja!

Esba kirjoitti...

Joo turhauttaa ja turhauttaa ylipäätään miettiä sisustusta. Yliannostus tulee säännöllisin ajoin. Mutta se miksi nyt kommentoin, on tuo mekko. Vaude! Aivan mahtava!!! Mä rakastan tuollaisia lyhyitä mekkoja, joissa on kunnon hihat. Ja nimenomaan tennareiden kanssa. Ihana, ihana, ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se yhteiselo kodin kanssa aina välillä turhauttaa, siihen ei auta ees tavaroiden muljaus.

Mut sitten taas kohta innostuu jostain ja on onnellinen omien ryjiensä keskellä.

Kauniiden ja täydellisten sisustuskuvien liiallinen katselu aiheuttaa yleensä sitä ylenmääräistä turhautumusta ainakin täällä päässä! :--)

nelio kirjoitti...

Ihana mekko! sopisi sinulle hyvin.

Turhautuminen on tuttua, mutta itse oon päässyt siitä viime aikoina keskittymällä johonkin muuhun, esim. auringonvalon ihasteluun, kynsien lakkaukseen, matkasuunnitelmiin ja kuntosalille raahautumiseen. Myös maailman uutiset on saanut olemaan tyytyväinen ihan siihen, että on oma koti eikä siihen, että sohvatyynyt on vähän lytyssä. Elämä on kuitenkin aika kivaa aikaa, vaikka hyvät ystävät voisi asua hieman lähempänäkin... :)

Spots kirjoitti...

no jopas sattui. kirjoitin äsken jokaiselle vastauksen, mutta sepä katosi jonnekin. mutta kiitos kaikille, vertaistuki auttaa kummasti. odottelen yhtä vapaata päivää, jolloin ehdin puunata kämpän katosta lattiaan. jynssätä jalkalistoja myöten. :-) kyllä se taas siitä: pääsee kevätaurinkokin kurkkimaan ikkunoista. esballe erityisonnittelut uudesta siviilisäädystä, ja neliölle pusuja ja haleja. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...