lauantai 30. huhtikuuta 2011

Lukemattomien loputon pino

... saisi silti kasvaa Cilla Ramnekin ja Pia Ulinin Nesting-kirjalla. 26 sattumanvaraisesti valittua ruotsalaiskotia juuri sellaisina kuin ne ovat, siinä senhetkisessä valossa, stailaamattomina. Vapauttavaa ja  inspiroivaa – ainakin näistä kuvista päätellen.

En tosin tiedä, missä välissä ehtisin kirjan lukea (luojan kiitos, se lienee kuvapainotteinen), mutta tuohon se mahtuisi, parimetrisen lukemattomien lehtien ja kirjojen pinon jatkoksi.

Vallatonta, rauhaisaa tai juuri sellaista vappuaattoa, millaisra toivotte. Minun päivästäni tulee juuri niin rauhaisa kuin Siena sallii. Kävimme tyttöviikonvaihteen kunniaksi elokuvissa. Kummitus Lapanen ja Setä Riukuliini upposi paremmin pieneen kuin meikäläiseen, joka pisteli monotonisesti hedelmä-Aakkosia poskeensa.

Mutta tärkeintä on olla läsnä: käykää vaikka kurkkaamassa, mitä Ruusuliisa kirjoittaa äitiydestä (ja Kotivinkin tekijänä tietenkin kiitän ja kumarran kauniista, lehteen kohdentuvista sanoista). :-)

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Pulla maistuu aina HYVÄLTÄ! Hauskaa wappua ja kiva, kun voinkin tässä kehua Kotivinkkiä, sillä minusta se on nykyisin oikein raikas ja uudistunut lehti ja ilahduin tosi paljon, kun huomasin muutoksen. Terveisin romulyyli-riitta

Spots kirjoitti...

älä muuta virka, riitta! paistoin tänään voisilmäpullia, ihan kaupan pakastealtaasta, mutta olivat yllättävän hyviä. söin kolme. :-) ja kiitokset kotivinkki-kommentistasi: eilen lähti taas yksi lehti painoon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...