sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Mustaa vaiko valkoista?

Mikon keittiöremontti kuskasi minunkin ajatukseni köökkien maailmaan. Jos vaikka joskus saisi suunnitella oman pienen keittiön (vai olisiko se saamista vaiko puolikasta pakkoa?). Olen kohtalaisen varma, että kääntyisin tanskalaisen Kvikin puoleen, mutta siihen se varmuus sitten päättyisikin. Tai no, simppelit, vetimettömät (ehkä...) ovet, mutta mattamustat vaiko korkeakiiltovalkoiset? Ja se taso, sama juttu. Ja lattia. Jääkaappi saisi matkata Smegiltä – kah, varma asia numero 3!

Ja ruokapöytä, sen nikkaroisin itse. Ehkä. Jotakin tällaista. En muista, mistä ja milloin olen kuvan poiminut. Vaikuttaisi ruotsalaiselta taikka tanskalaiselta sisustuslehdeltä.

Kertokaapa, keittiöitä remontoineet, mitkä valinnat ovat osoittautuneet onnistuneiksi, mitkä taas eivät.

Mikko is about to renovate his kitchen. Inspiring! I kind of hope I'll have the same opportunity some day, to make my own kitchen. Not that it's easy: I have great difficulties already! Black or white? What kind of a floor? And what about the table? The one thing I'm quite sure about is Kvik. It's going to be a Kvik-kitchen. And perhaps a similar table by myself. (I can't remember where the picture is from... Sorry about that – would link otherwise.)

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Piirsin itse tulevan keittiömme ikean suunnittelu työkalulla, ja otin samaisesta pohjasta tarjouksen myös Kvikiltä. Heillä onkin nuo markkinointimatskut ihan vimpan päälle. Juuri nuo mustat ja kiiltävät valkoiset ovat kauniita.

Noh, Kvikin tarjous oli selkeästi kalliimpi kuin ikean, joten otin sitten tuota halvempaa. Tuntui siltä, että kvikin hintaa nosti vetolaatikot. Tavallista kaappia minulle ei tule paljoakaan.

Porvoon Kvik-myymälässä laatu mielikuvaa on vielä luotu / lisätty fiksusti sijoittamalla kauniita ja käytännöllisiä design-esineitä noihin esittelykeittiöihin. Erittäin fiksua!

Kvikin valikoimassa mua jäi vielä houkuttamaan muutama kylppäri&kodaritoteutus, ja voi olla että tieni käy Kvikkiin vielä uudestaan, kun kaapistoja haluan tilata.

Laura kirjoitti...

Mä suunnittelen parhaillani keittiöremppaa. Kvikit on hienoja, mutta pienellä budjetilla on käännyttävä Ikeaan päin. Onneksi olen kuullut pelkästään hyvää niistä keittiöistä.
Kiiltävä valkoinen johtaa kisaa mustaa vastaan tällä hetkellä :) Tasot on kamalan vaikea valita. Ne eivät ole Ikeassa kummoisia.

Working mum kirjoitti...

Minun keittiöni teki Isku ja laatu on vertaansa vailla ja työ millintarkkaa. Oveksi valitsimme heidän omaa designia edustavan Kuuran mattavalkoisena. Koko paketti saatiin samasta osoitteesta. Vanhaan taloon ei olisi joustamaton Kvik-toimitus istunut, mutta Iskussa onnistui kaikki. Jopa putkimiehet sai samasta luukusta. Koko show purkuineen ja asennuksineen kesti viisi päivää. Suosittelen lämpimästi! Hinta oli yli Ikean, mutta 40% edullisempi kuin saatu Puustellin tarjous.

Kotoilija kirjoitti...

Heip. Kohta kahden Kvik-keittiön tehneenä peruskaapit eivät mielestäni ole kovin kalliita. Kaikesta erikoisesta saa sitten kyllä maksaa. Siksi olemmekin aina tilanneet peruskaapit Kvikiltä, tason, altaan ja hanan muualta. Viimeksi oli korkeesti kiiltävää, nyt mattaa. Ja tykkään matasta!!!

RuusuLiisa kirjoitti...

Me teimme pikapikasiivouksen keittiössämme..öh..5 vuotta sitten. Kaapit jäivät ennalleen, ainoastaan ovet maalattiin ja vetimet vaihdettiin. Kaapit Iskun mallistosta. Tasot vaihdettiin, samoin välitilan laattojen /jotka olivat joka kahta eri laattaa) tilalle valitsin harjatun alumiinilaminaatin. Kaikkein tyytyväisin olen juuri tuohon laminaattiin. Seuraavalla kerralla maalataan taas ovet ja kiiltävä valkoinen jatkaa voittokulkuaan:D En näe tarpeelliseksi muuttaa kalusteiden tms. järjestystä, tää toimii meillä.
ps. kaunis courage!

Marja kirjoitti...

Kaksi keittiöremppaa takana viiden vuoden sisällä, toinen Iskusta ja toinen Puustellista (kaikkien ennakkoasenteiden vastaisesti). Molempien firmojen asennuspalvelu toimi loistavasti ja kaikki saatiin saman katon alta.

Jos kolmannen keittiöremontin joutuisin tekemään, sinne päätyisi kyllä Stalan terästaso kuten kahteen aikaisempaankin. Oraksen Ventura hana on ollut myös mieleinen toiminnallisuutensa (ei ehkä niin ulkonäkönsä) kannalta. Blancon jätevaunustakaan en luopuisi, leveämpi olisi kyllä pop.

Kuvia löytyy osoitteesta http://soppaajasilmukoita.blogspot.com/2011/02/puoli-vuotta-keittioremontin-jalkeen.html

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hyvännäköinen pöytä..tuollaisen minäkin haluaisin..Hyvää juhannusta toivottaen romulyyli-riitta.

Geranium kirjoitti...

Ehdottomasti onnistunein valinta omassa keittiössämme ovat kivitasot.

Henna kirjoitti...

Tykkään tosta vetimettömyydestä ja tietynlaisesta eleettömyydestä, vaikkakin oma keittiö muodostunut "kokoelmaksi" eli ei mitään valmista keittiömallistoa.

Keittiömme koostuu avohyllyistä, vanhoista keittiön rungosta kootusta alatasosta, vanhasta keittiökaappi-kirpparilöydöstä, ikean udden-tasosta ja kohta uunistakin sekä Gorenjen jenkkikaapista. Jonkun mielestä sillisalaatti, mutta itelle mukavan kotoisa ja ei niin keittiömäinen.

t.Henna
estetiikkaajaelamaa.blogit.fi

Spots kirjoitti...

anteeksi kaikille, että vastaan viiveellä. mutta täältä pesee. :-)

anne: asensitteko itse ikean kaapit vai käytittekö asennuspalvelua?

laura: mäkin olen kuullut ikean keittiöistä pelkkää hyvää! mutta totta turiset: tasovalikoima on pieni. mutta ehkäpä sitä voisi tilata tason jostakin toisaalta...? mä tahtoisin mustan ja kivisen.

working mum: kiitos vinkistä! histi, kuulostaa aika mahtavalta: viidessä päivässä valmista! kelpaisi kyllä!

kotoilija: millaiset toimitusajat kvikillä on? oletko sä ollut toimituksiin tyytyväinen?

ruusuliisa: kiitos. mäkin tykkään mun couregestani. kahden viikon päästä jatketaan taas tatuointileikkejä. :-)

marja: mäpäs käyn vähän tsekkailemassa tuota terästasoa... kiinnostus heräsi.

riitta-sinikka: joo, tuo pöytä on munkin mieleenil. huomasin juuri vanhempieni mökillä kasan patinoituneita eurolavoja, ajattelin pykätä niistä jotakin. :-)

geranium: hyvä kuulla! sellaisia olen mäkin pohtinut. peruslaminaatti ei nyt enää iske (nimimerkillä ei puhtaaksi, ei sitten millään...).

henna: jenkkikaappi häämöttää meikäläisenkin mielessä, mutta taidan kallistua mustaan smegiin... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...